Torsdag 15/7

15 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om ett äventyr och om att ta risker. Du är en person som gärna hoppar fallskärm eller bestiger berg men när det kommer till känslomässig utsatthet så tycker du att det är jobbigt. Idag får du öva på att vara sårbar.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att fokusera på en sak i taget och inte stressa upp dig över sjukdomar eller återbud. Du kan inte göra mer än du gör och du måste inse att allt ansvar inte ligger på dina axlar även om det kan kännas så ibland. Kvällen blir mer harmonisk än dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tjatar och tjatar på en vän att hen ska följa med på en aktivitet som du velat pröva på men som du inte vill testa ensam. Hen är ganska svårflirtat, men i det här fallet så kan nog din charm övertyga hen. Kvällen bjuder på nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som sällan vill vara längt fram i olika situationer men idag är det du som är pionjären. Du är inte bara först ut utan du hugger även tag i nästa och nästa projekt. Du får din energi från Solen och den påverkan är extra stark i ditt tecken just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en seghet i ditt tecken som gör att du har svårt att komma till skott. Du vill så gärna hinna med en hel del idag, men du blir sen i starten och då är det bara att inse att du inte kommer att få gjort allt som du planerat. Kvällen handlar om komplicerade relationer.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som säger nej oftare än du säger ja och det är något som du vill jobba på. Jungfrun har svårt att vara spontan, det går emot din natur, men idag försöker du att följa med strömmen för att se vad den leder. Det blir en annorlunda, bitvis lite läskig men härlig upplevelse.

Vågen 23/9-22/10

Du gör en felbedömning idag och det är ingen fara så länge du inte försöker sopa det här misstaget under mattan. Det är bara att inse att du måste stå för vad du gjort, ta ett steg tillbaka och börja om från början. Det här är inte läge att skylla på någon annan. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns personer som inte kan säga nej till dig och det utnyttjar du idag. Du har lite dåligt samvete över din makt men samtidigt tycker du att det är lite kul att just de här människorna som i vanliga fall inte har några problem att säga nej är så spaka när det kommer till dig.

Skytten 22/11-21/12

Du inser att du inte tänkt rätt, men om du funderar igenom hela situationen en gång till så kommer du att upptäcka att det är tur i oturen. Om du följt den väg du tänkt från början hade ett ohjälpligt fel kunnat uppstå. Som det är nu krävs det bara små rättelser för att allt ska bli bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som gillar att ha saker inplanerade. Du fungerar bäst med rutiner så därför skapar du dig det även om du är ledig eller har semester. Du går upp ungefär samma tid och du försöker att äta nyttigt och hålla dig i form. Idag är det omöjligt att följa ett schema så njut, ät och ha kul istället.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör idag. Ett hemmaprojekt börjar arta sig riktigt bra och du känner att du har mer kontroll än du brukar ha. Det blir en rolig och givande dag där du träffar din nära och kära. Kvällen kretsar kring familjen och kring att planera en semester.

Fiskarna 19/2-20/3

Du unnar dig att ha kul idag. Det blir en intressant torsdag som både bjuder på nya lärdomar och på roliga erfarenheter. Är du ledig så kan även dagen bjuda på ett trevligt miljöombyte och på en riktigt härlig måltid.

Annons