Fredag 16/7

16 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har ett du svårt att fatta beslut som rör framtiden. Du vill gärna ta dig tid att fundera, men i just det här fallet så gör en viss tidsbrist det svårt att inte stressa. På kvällen får du ett riktigt bra råd av en släkting som har gått igenom en liknande situation som du gör nu.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del saker som du bör ta tag i men du väljer medvetet att skjuta på dem lite till eftersom det är fredag och fredagar ska vara trevliga inte stressiga. Du vet att du kommer få mer att göra antingen i helgen eller under kommande vecka, men det tycker du är värt det. En riktigt bra fredag väntar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns få människor som kan vara så nyckfulla i sitt temperament som du kan. Du vänder på bråkdelen av en sekund från arg till glad och tvärtom. Idag skrämmer du en ganska ny bekantskap med din labilitet. Hen är inte van vid så ombytliga personer.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar ganska intensivt men slutar i lugnt tempo. Om du summerar dagen så bli den bra, men det finns perioder så du är väldigt stressad och då är risken stor att du fräser lite väl mycket åt personer i di omgivning.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att charma alla i din omgivning idag och det är en talang som kan komma väl till pass. Du vet hur du ska utnyttja dina fördelar men du kan också vara väldigt empatisk och hjälpsam, något som du visar prov på idag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om tempo och snabba beslut. Vanligtvis brukar du tycka att för snabba kast bara resulterar i oreda och mer arbete, men i dag är du på hugget och då går det undan. En gammal konflikt mellan dig och en kollega eller släkting tar fart igen idag.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig lite för att vara helt ärlig och det är något som är ganska ovanligt för den rätt så uppriktiga Vågen. Vad som kan få dig att ljuga eller komma med en vit lögn är risken att starta en långvarig konflikt. Idag kan du rucka på dina principer bara för att behålla lugnet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att göra rätt för sig. Du är en person som avskyr att stå i skuld till någon och just nu tycker du att du gör det till en vän. Idag får du möjlighet att betala igen eller beta av den skulden och det gör du mer än gärna. Kvällen handlar om att umgås och ha trevligt.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker som du måste bli klar med, men då gäller det att ha ett ganska högt tempo redan från morgonen. Du brukar inte vara särskilt organiserad men det här ligger i ditt egenintresse och då skärper du till dig. Ett skvaller får dig att lyfta på ögonbrynen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen får du möjlighet att göra något som du tycker är trevligt. Det kan vara att umgås med bekanta, familjen eller bara mysa med en bästa vän. Oavsett så blir det en härlig dag som går i ett för dig ovanligt makligt tempo.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig lite för att åka till jobbet och du arbetar idag. Har du möjligheten så jobbar du gärna hemifrån eftersom du vet att det innebär färre distraktioner och en chans att kunna sluta lite tidigare. På kvällen vill du gärna träffa vänner och umgås.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen är du stressad över att inte hinna med allt som du planerat. Du kan ha lite väl många järn i elden ibland och så är fallet just nu. Kvällen handlar om kärlek, om att bekänna färg men framförallt om att njuta av sommaren.

Annons