Söndag 18/7

18 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är inte på ett särskilt gott humör den här söndagen. Det finns en person som irriterar dig ofta och hen har en förmåga att veta precis vilka knappar hen ska trycka på för att få dig att bli galen. Den här dagen kan du inte undvika den här personen även om du vill.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lugn och du får en massa saker gjorda. Du arbetar väldigt självständigt just nu oavsett om det rör ett projekt hemma eller på jobbet. För dig är den här friheten skön eftersom den skapar ordning och reda. Kvällen handlar om hemmamys med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite försiktig med hur du uttrycker dig när det kommer till en viss person. Hen har en förmåga att bli sårad för minsta lilla just nu och du vill inte spä på den sidan hos hen. Kvällen blir rolig men inte så produktiv.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på varierande aktiviteter. Du ägnar dig gärna åt en sport eller motion av något slag om du har möjlighet till det. Under eftermiddagen får du en oväntad men välkommen inbjudan till ett evenemang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att slappna av och bara vila den här söndagen. Även om du vet att du skulle behöva ta det lugnt och inte göra någonting så känner du dig rastlös. Det har hänt något den senaste veckan som får dig att börja grubbla så fort du är inaktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du få med din familj på en liten utflykt. Du tycker att det behövs lite ny inspiration medan din familj verkar nöjda med att inte göra någonting. Tänk på att du faktiskt kan skaffa dig inspiration på egen hand.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett förvånansvärt dåligt humör idag. Det finns en irritation och en ilska i ditt tecken som väldigt sällan brukar finnas där. Det handlar till stor del om att du inte har lyckats med ett projekt som du hållit på med under en längre tid och nu har du tappat tålamodet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill gärna vara utomhus den här dagen. Det härliga vädret ger dig inspiration till något nytt i ditt liv. Det härlig och kreativ dag där du möter intressanta personer som lär dig se på världen med lite annorlunda ögon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr när saker inte går så som du tänkt dig dem. Idag stöter du på ett problem som du inte kan åtgärda för tillfället hur gärna du än vill det. Det handlar om något som har med bostad eller arbete att göra. Kanske är det lika bra att bara släppa den här tanken.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra söndag där du som vanligt försöker hitta en balans mellan aktivitet och vila. Idag träffar du gärna vänner och myser med god mat och skvaller. Du har haft så mycket att göra och ditt sociala liv har blivit lite lidande den senaste tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du älskar att det händer saker omkring dig, men den senaste tiden har det varit lite si och så med aktivitet. Du är oroad att din nya situation kommer att bli lite för passiv för din smak. Kvällen handlar om fysisk utmaning och om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något rofyllt över ditt tecken just nu. Efter en längre tids arbete så har du äntligen lyckats hitta tillbaka till en punkt där du bara kan bara vara och slippa fundera framåt. Idag är just en sådan dag då du njuter av nuet, kärleken och vännerna.

Annons