Måndag 19/7

19 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du använda dig av din skicklighet i övertalning för att få en person att göra som du vill. Vad du inte räknat med är att hen är helt oemottaglig både mot charm och verbala argument. Här får du ta till list om du ska lyckas.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen är alltid lite stressig, men till skillnad från förra måndagen är du mer förberedd och du vet vad som väntar. Du föredrar att arbeta metodiskt istället för att stressa hit och dit. Kvällen handlar om dig själv med fokus på din hälsa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du pratar gärna lite illa om människor som du inte tycker om men du blir förolämpad om du själv bemöts med samma mynt. Så är fallet idag. Du upptäcker att en bekant eller kollega har baktalat dig och då ser du rött.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite seg i starten idag. Även om du försöker komma igång så går det inte riktigt. Värmen gör dig trött och du har svårt att fokusera. Försök att prioritera lite hårdare än vanligt. Idag kommer du bara orka göra det allra nödvändigaste.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen bli inspirerande och rolig. Du har många järn i elden den här så det gäller att hinna med allt. Ett knep är att planera varje aktivitet med god marginal till nästa, då riskerar du inte att hamna efter i ett för tjat schema.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd mot en bekant eller kollega som försöker utnyttja att du har ett gott hjärta. Vanligtvis brukar du inte säga nej till hen, men idag så fräser du ifrån och visar att du menar allvar när du säger att du inte tänker vara någon dörrmatta.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska lugn och du hinner få tid över till små projekt om du aldrig hinner med i vanliga fall. Det blir en bra och lagom intensiv dag där du hämtar en hel del energi från solen och från möjligheten att tillbringa så mycket tid utomhus.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du har lätt för att råka i gräl med människor. Du känner att du är snabb till ilska och att små kommentarer som du i vanliga fall inte har några problem att hantera irriterar dig väldigt mycket. Kvällen blir lugnare än dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen handlar mycket om relationer och vad du har förlorat respektives vunnit de senaste åren. På sätt och vis längtar du tillbaka till en mer okomplicerad tid men samtidigt så vet du att du inte är den samma idag som du var för ett par år sedan.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fokusera på tekniker och träning. Du har ett mål och du sliter för att uppnå det. Samtidigt som du ger järnet så längtar du också efter att bara ta det lugnt fast du vet att du inte ha ro i kroppen till att slöa. Ett oväntat möte kan bli ganska stelt eller väldigt roligt beroende på din reaktion.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lätt distraherad idag. Det finns så mycket intressant som upptar dina tankar att du får svårt att fokusera på de saker som du borde vara koncentrerad på. Det är bland annat en påverkan från Jupiters som gör dig mer intresserad av omvärlden och mindre av arbetet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska intensiv, men den blir också givande på många sätt. Det viktiga är att du när du tar dig an en uppgift så gör du det fullt ut. Om du bara gör en halvhjärtad insats så kommer det inte bli bra. Kvällen handlar om familjen och om ett beslut rörande sommaren.

Annons