Tisdag 20/7

20 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir bättre än måndagen. Du behöver inte fokusera lika mycket på detaljer utan du kan ta en sak i taget och avsluta varje sak utan stress. Du varvar gärna dina projekt med vila och små utflykter. Den här dagen passar bra att upptäcka ett kulturellt arv.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra men lite stressig tisdag där du har en del olika saker som du vill ta tag i. Du är mån om att få den ordning som du trivs med för då mår du bättre. En vän eller kollega har sina egna idéer om hur arbetet ska läggas upp. Kvällen handlar om ett missförstånd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att du inte får den hjälp du behöver idag. Du inser att det inte finns någon som kan hjälpa till men du vill trots det få ett erbjudande om hjälp som du kan tack nej till. Kvällen blir fysiskt intensiv och väldigt social.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte intresserad av en förklaring till din väns beteende. Hen har uppfört sig illa och det räcker för dig. Varför är av sekundärt intresse. Underdagen får du också glada nyheter som främst handlar om en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är lätt att förklara bort saker som går snett, det är betydligt svårare att stå upp för att du gjort fel och det får du erfara idag. Tack vare att du är så stark i dig själv så klarar du av att medge att du gjort bort dig och behöver hjälp. Kvällen handlar om dubbla signaler.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra på ett ganska vardagligt sätt. Du har så mycket att göra att du inte hinner med att stanna upp och fundera. Vanligtvis är de här små ögonblicken av självreflektion dagens höjdpunkt. Kvällen blir intressant och lockande.

Vågen 23/9-22/10

Du har inte tid att vara social med pratsjuka släktingar samtidigt så har du inte bara har hjärta att köra bort dem igen. Du kompromissar genom att se ut att lyssna mer uppmärksamt än du egentligen gör. Kvällen handlar om ett speciellt dilemma som rör pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig men inte så intensiv dag som du skulle önska. Du gillar att ha fullt upp oavsett om du jobbar eller är ledig Kanske hinner du boka in ett par aktiviteter på eftermiddagen också. Kvällen blir härlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en vilja att vara först i allt hos dig just nu. En påverkan från Väduren tillsammans med ditt eget eldtecken får dig till en riktig vinnarskalle. Kvällen handlar om vänskapsband och om bortglömda relationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag lägger du om stil du vänder helt enkelt på din dag och gör vissa eftermiddagsaktiviteter på morgonen och andra på kvällen. Det blir en bra dag där du inte bara hinner med nytta utan du lyckas även peta in sociala bitar i ditt schema.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att säga sanningen till en kollega eftersom du vet att hen kommer att bli sårad. Hens specialitet är att få andra att må dåligt för hens skull så att hen slipper bli konfronterad. Kvällen handlar om ett kärt möte och om en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att vara utomhus och om att njuta av sommaren. Det blir en underbara och vilsam dag där du hinner med både att vara lite kulturell och social på samma gång men framförallt så bli dagen fylld av skratt och värme.

Annons