Onsdag 21/7

21 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen stressar du för att bli klar med så mycket som möjligt. Om du arbetar så vill du gärna smita ifrån lite tidigare och har du semester så planerar du kanske en utflykt på eftermiddagen. Kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen så gör du saker lite på rutin. Det kan handla om allt från att ta en morgonkaffe till vad och hur du lägger upp arbetet. Kvällen blir härlig men lite för sen för att du ska vara riktigt komfortabel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen har du en förmåga att blir riktigt sårad över små saker. Det kan handla om allt från en lite syrlig kommentar från en vän till att saker inte går din väg. Månen gör dig extra känslig just nu och det kan också hända att du har lättare för att råka i gräl med vänner och bekanta.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir härlig och lite annorlunda. Du har en del saker som du måste göra innan du med gott samvete kan ägna resten åt dagen åt sådant du vill göra. Kvällen blir social och handlar om vänner och god mat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du överdriver lite när du pratar om din kunnighet inom ett visst område. Det är för att du vill imponera på en vän och det gör du så till den grad att din vän kommer att kräva den sortens kompetens när hen ber dig om en tjänst.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite osäker på hur du ska uttrycka dig, men till slut lyckas du hitta orden som du letar efter. Du vill verka sval men inte ointresserad och det är en fin balansgång. Vanligtvis så väger du inte orden lika noggrant, men det här är en speciell person vars uppmärksamhet du vill fånga.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om små äventyr och om att njuta av livet. Det blir en härlig och livfull dag då du njuter av allt från god mat, trevligt sällskap till annorlunda utflyktsmål. Största delen av dagen tillbringar du utomhus, du vill passa på så länge det är fint väder.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant onsdag som bjuder på både sött och salt. Du träffar en vän som du saknat och när du springer på hen så inser du att den här gången ska du anstränga dig mer för att hålla kontakten. Du springer även på en person som inte är lika tilltalande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du goda nyheter i form av ett besked av något slag. Det var kanske inte helt oväntat, men du blir ändå väldigt glad. På eftermiddagen och kvällen firas en speciell händelse. Det blir en trevlig med alldeles för sen kväll för din smak.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns värme, omtanke och vänskap i ditt tecken och det tar sig ett speciellt uttryck just idag. Du och några andra personer har bildat ett litet gäng som antingen tränar eller gör aktiviteter tillsammans. Det som är så udda är skillnaden på er och på er ålder sinsemellan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite irriterad på en person som inte alltid vet vad hen sysslar med men som ändå ska ta sig an de svåraste projekten. Du har försökt påpeka att personen ifråga saknar många kompetenser, men hen är bra på att marknadsför sig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig kreativ och annorlunda. Du har så mycket som du vill hinna med, så du måste våga ta ut svängarna och testa genvägar som du vanligtvis brukar undvika. Under dagen får du beröm för ett initiativ som du tar.

Annons