Torsdag 22/7

22 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du höra ett rykte som både skrämmer och fascinerar dig på samma gång. Du tänker inte ger upp innan du får veta sanningen i det du hört. När du väl lyckas få fram sanningen kommer du bli väldigt förvånad.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om ordning och reda men också om att få utlopp för din kreativitet. Det blir en bra dag så bjuder på både underhållning och en hel del roliga utmaningar. På kvällen gör du något för dig själv som en hobby eller så tränar du.

Tvillingarna 21/5-20/6  

Under torsdagen försöker du att inte lyssna på en olyckskorp som du har i din bekantskapskrets. Hen ser alltid saker i nattsvart och hens negativitet har en tendens att smitta av sig. Du mår bra just nu och du vill undvika den typen av energi i din vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen har du en hel del på gång och det gäller att du hinner med allt du planerar för fredagen handlar om andra saker så då har du inte tid att ta igen det du missar den här dagen. Kvällen kretsar kring en förälskad person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du utnyttjar ditt övertag i dag och det är bra. Du behöver känna att du ligger på topp för att du ska kunna nå det eller de mål som du har satt upp. Kvällen handlar också om att bevisa något, men den här dagen rör det sig snarare om din empatiska förmåga.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen reagerar du skapt på en kommentar från en mentor eller chef. Du anser att hen går över gränsen för vad som är passande i just det här fallet. Under eftermiddagen får du höra något som verkligen gör dig glad.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en positiv energi i ditt horoskop just nu. Mycket handlar om att se nya saker och upptäcka nya saker om dig själv. Det blir en dag som både kan bjuda på en resa och på nya miljöer. Kvällen handlar om att komma till ro både fysisk och psykiskt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och utvecklande torsdag där du inte är rädd för att utmana dig själv. Du testar områden som du tidigare undvikit. På något sätt har du kommit till insikten om att ett misslyckande bara är ett sätt att lära sig nya saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen har du en del saker som du vill hinna med. Du förbereder dig mentalt för en prövning i helgen. Det blir en bra och intressant dag där du utvecklas mycket både i dit förhållande till dig själv och till andra.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu handlar hela ditt tecken om en personlig utmaning och det kommer att kulminera i helgen. Den största fördel du har är den tid och det engagemang som du lagt ned på att nå ditt mål. Ju mer tid du lagt nd och vilja du visat ju större chans har du att nå hela vägen fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite nervös utan att riktigt veta varför. Det finns en oro som till stor del handlar om att du inte kan göra något åt en situation. Du har varit en stor hjälp fram till nu, men de sista stegen är något din skyddsling måste hantera på egen hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har haft så mycket att tänka på den senaste tiden att du helt glömt bort att göra av dig till en vän eller släkting. Hen kan bli lite sårad av ditt nonchalant beteende, men en uppriktig ursäkt kan gjuta olja på vågorna.

Annons