Fredag 23/7

23 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns många olika ursäkter för att inte göra något som du lovat idag men handen på hjärtat handlar det mest om att du inte vill. Du har helt enkelt ingen lust och då kommer du ändå inte göra bra ifrån dig.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen försöker du undvika en person som hela tiden vill vara social. Visst tycker du om hen, men den här personen kan bli lite mycket ibland. Det gäller att du markerar i tid annars så kommer hen ta mer plats i ditt liv än du önskar. Kvällen handlar om träning eller motion.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en livlig och social fredag där du kanske inte får så mycket gjort som du skulle vilja, men du har roligt och det är huvudsaken. Ibland måste man försöka att inte vara så hård mot sig själv. Kvällen blir magisk.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en sak som du måste vara helt fokuserad för att kunna göra. Tyvärr är det ett illa valt tillfälle att försöka dig på det här idag eftersom dina tankar tenderar att vandra iväg och du tappar fokus på nuet. Kvällen handlar om en barndom kärlek och om känslor som alltid finns kvar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en styrka i ditt tecken som inte funnits där tidigare. Det handlar om ett mod att göra saker på sitt sätt och om att våga säga ifrån, även när det rör sig som personer med stark karisma. Kvällen blir annorlunda.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir som det blir idag och det är bra att du har en avslappnad inställning det mesta eftersom just nu händer det så mycket i ditt liv som du ändå inte kan påverka. Om du irriterar eller oroar dig så slösar du bara med onödig energi som du kunde lägga på något mer produktivt och något som är roligt.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen handlar om att vara beredd att stötta en vän som tenderar att hamna i svårigheter. Hen har alltid varit ganska oberäknelig och gjort saker lite efter eget huvud men nu tar hen den sidan av sin personlighet ytterligare ett steg och det kommer påverka dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen blir rolig men inte så produktiv. Om du har semester så gör det ingenting att du är ineffektiv. Tvärtom så är passivitet precis vad du behöver för att återhämta dig på rätt sätt. Kvällen handlar om god mat och nya upplevelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skyller på en v än när du blir sen idag och det är taktiskt rätt men kanske moraliskt tvivelaktigt. Det är bättre att stå för att du slarvat med tiderna än att skylla ditt misstag på någon annan. Kvällen blir härlig.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen kommer du få svart på vitt om ditt engagemang räcker till. Dagen handlar om att prestera och om att inte ge upp.  Det blir en jobbig dag där du verkligen tar ut dig ordentligt. Kvällen blir väldigt lugn.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen försöker du kombinera nytta med nöje. Det blir en bra men kanske inte lugn dag som du hoppats på. Du hjälper en vän eller yngre släkting med sjuss eller mental peppning. Hen behöver dina råd och din stöttning och givetvis finns du där för hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir kanske inte vad du hoppats på men det blir ändå en bra dag som bjuder både på ömhet, på uppmärksamhet och massor av värme. Den här dagen tar du klivet ut ur din komfortzon för att glädja en vän, partner eller släkting.

 

Annons