Lördag 24/7

24 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du komma till ro med vart du hamnat i livet. Det är ingen enkel sak att vara nöjd, men i ditt fall borde det inte vara så svårt. Du har redan uppnått de flesta av de mål som du satte upp för 2021 och det är sommar. Den här dagen handlar om att njuta av nuet.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om hemmet och om familjen. Det blir en härlig dag där du får lagom mycket gjort utan att anstränga dig för mycket. Dagen kan även bjuda på en mysig lunch eller en liten utflykt. Kvällen blir social och går i vänskapens tecken.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir inledningen på en lång och skön helg. Har du semester så handlar den här dagen troligt vis om utomhusaktiviteter och om att njuta av en fantastisk sommar. Under dagen dyker det upp en del frågetecken som har med ekonomin att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du har sparat dig för att kunna verkligen frossa den här dagen. Lördagen kretsar kring mat, mycket mat på ett eller annat sätt. Det blir en härlig dag där du avslutar med en däst men tillfredsställd känsla i hela kroppen. Idag lyfter du ett känsligt ämne med en släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att göra rätt för sig. Det är inte alltid så enkelt men just idag så känner du att det är extra viktigt att inte behöva stå i skuld till en viss person. Hen finns alltid där och hjälper till vilket ofta ger dig dåligt samvete. Idag är din chans att betala tillbaka lite av din väns hjälpsamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen blir lite stressig. Du har så mycket som är inplanerat att det är svårt att hinna med. Du brukar sällan vara en tidsoptimist men i det här faller handlar det om så många roliga saker så du har svårt att selektera. Du vill vara med på allt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här lördagen säger du ifrån på skarpen och det kan få en hel del personer att lyfta på ögonbrynen. Det är sällan du tar dig i ton på det här sättet, men du känner att gränsen för ditt tålamod är nådd. Kvällen handlar om att ta för sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i period då det finns mycket romantik i och kring ditt tecken. Som singel är det här en bra tid att träffa nya människor. Om det är rätt för dig så kan du springa på en mycket speciell person den här dagen. Har du ett förhållande så handlar dagen om att blåsa liv i kärleken igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utgår från att du har rätt och att alla andra har fel. Det kanske är en förståelig ståndpunkt men den visar också på att du inte är särskilt in lyssnande just nu. Månens position i förhållande till ditt tecken drar ned din empati avsevärt.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir mer psykiskt än fysiskt påfrestande. Det handlar om en konstant jämförelse. Idag så ligger du bättre till om du är äldre och om du är målinriktad. Mycket den här dagen handlar om att vilja mer än något annat. Resultatet går hand i hand med hur mycket tid du lagt ned för att nå ditt mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen är du nervös utan att riktigt veta varför. Det finns en rastlöshet hos dig som grundar sig i ovisshet. På eftermiddagen eller kvällen får du goda nyheter och du kan andas ut. Kvällen blir livlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tror att du vet mer än du faktiskt gör. Du brukar sällan ha så bra självförtroende som du har just nu och det resulterar i att du känner dig oövervinnlig. Njut av känslan av att vara på topp. Oftast är ett bra självförtroende halva nyckeln till framgång.

Annons