Söndag 25/7

25 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att kunna säga ja och stå fast vid det. Den senaste tiden har du fått ställa in en mängd aktiviteter på grund av att du planerat din tid lite illa. Idag så lyckas du få pusslet på plats och det gör att du kan njuta av en inspirerande dag.

Oxen 20/4-20/5

Du behöver få komma ut och se lite nya miljöer. Idag tar du en promenad eller gör en kortare utflykt. Det blir en härlig söndag som andas lättja, lyx och värme. Under den här dagen tankar du välbehövlig energi inför kommande vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara lite fördomsfull ibland och det visar du prov på idag. Du har en mängd tankar och idéer om vissa personer men det kommer att visa sig att de flesta av de här idéerna är helt fel. Ibland är det bra att bli motbevisad. Du växer i och med att du erkänner att du varit dömande.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan säga eller göra för att få en släkting att må bättre. Det här är något som hen måste ta sig igenom på egen hand. Även om du vill finnas där så är det bättre just i det här fallet att du avvaktar i bakgrunden och låter hen finna sin egen väg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en oro i ditt tecken som inte ens den här lata söndagen kan få bukt med. Det handlar om att du inte känner dig säker på vart du har en viss person. Hen har kommit att betyda mycket för dig och nu när du erkänner dina känslor för dig själv så blir du sårbar.

Jungfru 23/8-22/9

Du gillar den här tiden på året och du tillbringar så mycket av din vakna tid som möjligt utomhus. Du suger åt sig av all positiv energi i naturen omkring. Den här dagen handlar om att ladda batterierna och om att umgås med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du blir lite irriterad på en person som inte inser vart gränsen går. Er relation har alltid varit ytlig men på den senaste tiden har hen nästlat sig in allt mer i ditt liv på en mängd olika sätt. Kvällen handlar om att förstå en person som bär på en stor sorg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på humör för att saker inte går som du vill just nu. Även om det finns en härlig dynamik och massor av varma känslor i ditt horoskop så vill inte riktigt pusselbitarna falla på plats. Det blir bara nästan bra och det stör dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och inspirerande söndag där du lär dina nya saker. Du tar ut svängarna lite extra den här dagen och det tycker du känns bra. Kvällen handlar om att försöka hitta en balans mellan att vara social och ändå kunna slappna av och ta det lugnt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du ett besked som du väntat på. Du blir förvånad på mer än ett sätt. Det här kan vara både positiva och negativa nyheter lite beroende på din prestation men framförallt hur du väljer att tolka dem. På kvällen tar en nygammal bekantskap kontakt med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del problematik som du borde ta tag i idag men du har inte riktigt orken för det. Även om du skulle vinna på att vara mer effektiv den här söndagen så ska du inte underskatta hur värdefullt det kan vara att bara få ta det lugnt och samla energi ibland.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir precis så som du planerat och avsaknaden av överraskningar kan både vara lite långtråkig och skön på samma gång. Den här dagen handlar om att vara med familjen och om att njuta av ett projekt som du håller på med utomhus.

 

Annons