Måndag 26/7

26 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen tar en ny vändning när du plötsligt väljer att tacka nej till något du lovat att vara med på. Du följer din magkänsla i det här fallet och det visar sig vara helt rätt val. Genom att göra dig tillgänglig den här dagen så finns det utrymme för ett härligt äventyr.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Helgen har fått dig att utvilad och du är laddad inför nya utmaningar. Den här måndagen bevisar du än en gång värdet av erfarenhet och samlade kunskaper. Har du semester så blir måndagen början på ett äventyr.

Tvillingarna 21/5-20/6

Oavsett om du jobbar eller är ledig så är du väldigt lat just nu. Du gör inte mer än vad som är ytterst nödvändigt. Din familj eller dina kollegor kan störa sig på din ovilja att aktivera dig men för dig är det här en viktig del i att ladda batterierna inför kommande prövningar. Du behöver få vara lat.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under måndagen är du lite försiktig med att visa dina känslor allt för öppet. Du har blivit bränd tidigare och du vet att just den här personen är din stora svaghet. Hen kombinerar allt som du beundrar från sin målmedveten till sin humor.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket du kan påverka just nu, men då är det bra om du visar driv och tar för dig lite mer. Oavsett om det gäller ditt privatliv eller i arbetslivet så lyssnar människor på dina åsikter. Det här är din chans att förändra så ta till vara på den möjligheten idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara lite seg i starten, men när du väl kommer igång så är du nästan ostoppbar. Idag visar du prov på idérikedom, kunnighet men framförallt visar du hur kreativ du är. Det blir en härlig och väldigt inspirerande måndag.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen säger du nej fler gånger än du gjort på nästan hela det sammantagna året. Det handlar om en nyvunnen envishet men också om att du börjar kunna prioritera dig själv lite mer. Kvällen blir intressant.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du argumenterar och diskuterar med en person som både gör dig galen och inspirerar dig på samma gång. Hens åsikter kan vara rätt så kontroversiella men hen har också en hel del tänkvärt att säga. Det här är en person som vänder ut och in på dina begrepp av rätt och fel.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn dag som berikar med värme, närhet och gemenskap. Idag är det viktigaste för dig att få umgås med familjen. Din nära och kära inspirera dig att utveckla en mer kreativ sida av din personlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en kontrasternas dag. Den blir lugn, mysig men den innehåller också starka känslor och många minnen. Den här dagen springer du av en slump på en person från det förflutna, du inser hur långt ifrån varandra ni glidit och det blir på sätt och vis ett avslut på en epok av ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Du känner att du äntligen börjar få koll på saker och ting både i hemmet och på arbetet. Om du har semester blir det en lugn men energigivande dag. Jobbar du så planerar du inför en kommande resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du motsätter dig din vän eller partners idéer rätt så konsekvent den här måndagen. Hen kan bli irriterad på att du inte vill eller ens försöker se saker från hens perspektiv. Själv anser du att eftersom du bestämt dig bör du stå fast vid din åsikt.

Annons