Tisdag 27/7

27 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du tag i saker som rör dig själv personligen men också i saker som rör en släkting. Du vet att hen vill göra allt på sitt sätt, men du kan inte låta bli att försöka hjälpa hen i smyg. Under eftermiddagen umgås du med en mycket speciell person.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en nästan lite sömnig tisdag. Om du arbetar så låter du det mesta gå på rutin medan tankarna får vandra fritt. Om du är ledig så tillbringar du gärna dagen utomhus tillsammans med familjen eller med nära vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du diktera villkor för en vänskap och det går inget vidare. Det handlar om att du vill försäkra dig om den här personens lojalitet, men när det kommer till just vänskap är det viktigt att våga lita på varandra utan försäkringar.  Våga släppa in hen i ditt hjärta.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om vänskap, om sommaren och om att bara vara. Oavsett om du arbetar eller är ledig så fokuserar du mer på att njuta av dagen än på att få saker gjorda. Det blir en dag fylld av skratt, värme. På kvällen väntar en överraskande nyhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du gillar inte när andra dikterar hur du ska tänka och tycka. Idag har en vän eller kollega rätt så många åsikter om hur du ska bete dig och det gör dig arg. Du anser att hen går över gränsen. Kvällen handlar om nya bekanta och om att ha kul.

Jungfru 23/8-22/9

Du njuter i fulla drag av den här tisdagen. Det verkar vara mycket ledighet i ditt tecken eller ett extremt lugnt tempo på ditt arbete. Idag så tar du en sak i taget och du sliter inte ut dig i onödan. Kvällen handlar om humor och om att känna igen sig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något provocerande i ditt tecken som inte brukar vara där. Det handlar om att du vill utmana och ta plats. Det här är bra egenskaper men frågan är om de ligger rätt i tiden. Just nu verkar du ha mer användning av att vara flexibel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du letar efter en person med gedigen kunskap inom ett visst område. Det kan vara för att få praktiskt råd, som extrahjälp eller så handlar det bara om att du vill skaffa dig själv mer kunskap inom det här området. Oavsett anledning så måste du leta länge för att finna det eller den du söker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen tar du tag i ett problem som har med hemmet att göra. Det här är något som du skjutit på länge, men du finna det ingen matginal för ytterligare fördröjning. Kvällen handlar om att ge och ta tips och råd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du umgås med en vän idag och det tar dig tillbaka till svunna dagar. Det blir en mysig tisdag som kan innefatta allt från shopping till matlagning. Under den här dagen träffar du även barndomsvänner och det blir intressant både när det gäller insikter om dig själv och intressant att se vart livet för dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen försöker du vara så effektiv som möjligt på morgonen och före lunch. Du vill hålla eftermiddagen öppen för eventuella spontana aktiviteter. För dig är det viktigt att kombinera nytta med nöje och det gör du idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du drar dig för något som du borde göra, men samtidigt vill du vara lite snäll emot dig själv och inte tvinga dig att göra saker som går dig emot. Det här blir en fin avvägning eftersom det finns en deadline som också bör kommas ihåg.

Annons