Onsdag 28/7

28 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du att övertyga en vän att vara lite mer öppen med sina känslor. Du tror att hen har allt att vinna på att visa hur starkt hen känner för en person, men din vän är blyg och rädd för att bli avvisad.

Oxen 20/4-20/5

Du betraktar en del intriger antingen på din arbetsplats eller i din vänskapskrets lite på avstånd. Du vill inte bli direkt inblandad men samtidigt så känner du att det är ganska kul att iaktta vad som händer. Kvällen handlar om god mat och om att ta för sig av livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ett, för dig, ovanligt initiativ och det faller väl ut. Det handlar om att ta ett kliv tillbaka för att släppa fram någon annan. Vanligtvis brukar du inte uppskatta att stå i bakgrunden men i just det här fallet anser du att hen har gjort sig förtjänt av all uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du reda ut vissa komplicerade förhållande. Ibland känns det som att när du börjar nysta i de här relationerna så blir det bara ännu mer trassligt. Kanske borde du hålla dig utanför det här dramat. Du vinner inget på att bli inblandad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite känslig just nu och det märks inte minst på ditt sätt att uttrycka dig i vissa sammanhang. De som känner dig väl inser att du blir förnärmad eller sårad av kommentarer som i vanliga fall inte brukar beröra dig alls. Det handlar till stor del om Månens position i förhållande till ditt tecken.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen har du svårt att bestämma dig. Vågens velighet genomsyrar hela ditt tecken och gör att du drabbas av beslutsångest med jämna mellanrum. Det viktiga för dig är att du håller fast vis det du bestämt dig för hur mycket ångest det än skapar. Lita på din magkänsla.

Vågen 23/9-22/10

Just nu finns det en hel del intriger i ditt horoskop och det är bra att du redan från början väljer sida och håller dig till den. De här komplicerade relationerna kommer bara späs på ytterligare under de närmaste veckorna och då är det bra att veta vart du står.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under onsdagen försöker du hinna med en hel del saker både på arbetet och hemma. Du stressar lite för mycket för att det ska vara bra för dig. Försök att ta bort några av de saker du vill hinna med och göra resterande lite mer noggrant.

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen har du frihet att hjälpa eller stjälpa en bekant. Hen har satt dig i en hel del jobbiga situationer tidigare och du är frestad att låta hen få ta smällen idag. Frågan är om din bättre eller sämre sida segrar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om total frihet vilket kan få dig nästan handlingsförlamad. Du vet att du har fått nya mål att kämpa mot, men den här veckan har du gett dig själv ledigt från alla måsten. På eftermiddagen träffar du antingen en vän eller umgås med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vågar säga nej trots att du vet att det kommer få konsekvenser. Just nu är du lite tuffare än du brukar vara tack vare Vädurens inflytande över ditt tecken. Du tacklar både motgångar och besvärliga personer betydligt bättre än i vanliga fall.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här onsdagen handlar om att ta och om att ge. Det finns en fin symbios mellan dig och en kollega som underlättar både ditt arbete och din sinnesro när du är ledig. Eftersom ni harmonierar så bra så vet du att du kan lite på hen när du har semester och det gör dig lugn.

Annons