Torsdag 29/7

29 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är du inte bara envis du satsar på att lyckas med något som du misslyckats med flera gånger tidigare och just idag är dagen då alla pusselbitar faller på plats. Det är inte ofta som du har den här typen av flyt så njut.

Oxen 20/4-20/5

Du blir irriterad på en person som alltid vet bättre än du, i alla fall enligt hen själv. Det är som hen vill att du ska tycka att hen är jobbig. Det bästa du kan göra är att helt enkelt undvika den här personen idag. Kvällen handlar om att fokusera framåt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att saker inte går som planerat idag. Även om du visste redan på förhand att det fanns en risk för att saker skulle gå fel så vill du inte medge att det är precis det som hänt. Under eftermiddagen får du ett värdefullt tips, ta till vara på det.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om miljöombyte. Det kan vara allt från en längre resa till en kortare utflykt. Det blir en bra dag som inspirerar dig att blicka framåt. Kvällen handlar om att göra upp med ditt förflutna. Du har saker som du borde komma till ett avslut med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du vara korrekt utan att bli mästrande. Det är en svår balansgång eftersom du ofta uppfattas som lite besserwisser när du försöker att korrigera personer i din omgivning. Kvällen blir rolig, annorlunda och lite väl sen för en vardag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar när du får höra priset på något som du vill ha. Du vet att det här är en dyr investering, men du hade nog underskattat totalsumman rejält. Kvällen handlar om att visa en vän ett förslag om en affärsidé som du har.

Vågen 23/9-22/10

Det blir inget riktigt beslut fattat idag och det är du på sätt och vis glad över. Just nu känner du en ovanlig velighet inför det mesta och det gör att du är glad varje gång ett avgörande skjuts upp. Undereftermiddagen får du ett ganska stort ansvar att axla.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här torsdagen handlar om att skilja rätt från fel. Det kan låta enkelt men när det är starka känslor inblandade så kan det blir jobbigt. Under dagen väntar ett mindre äventyr där du får testa dina gränser i en ganska oväntad situation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn och harmonisk. Det har varit en lång uppförsbacke på vägen hit, men nu känns det ändå tryggt och du har fullt förtroende för att du ska kunna nå vissa mål innan hösten sätter in på allvar. Idag faller ytterligare en pusselbit på plats.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en mellandag då du pysslar en hel del hemma. Du kommer från ett ställer och är på väg någon annan stans så idag passar du på att tvätta och fixa inför nästa resa. Idag får du även ett besked som du går och väntat på och det blir roliga nyheter för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig lite orättvist behandlad men det är inget du pratar öppet om. Du fördrar att hålla ditt missnöje inom dig och bida din tid. Du vet att du har både kompetensen och förmågan att lyckas, nu behöver du bara någon i en bra position som tror på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska intressant dag där du får följa en idé till färdig produkt. Det här är något som du kanske inte jobbat med själv men du har ändå varit involverad på något sätt. Dagen handlar också om pengar och om investeringar.

Annons