Fredag 30/7

30 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ett litet mellanspel i din sommar. Det händer inte så ofta att en dag är så oplanerad som den här dagen, men samtidigt så är du på väg bort och kan behöva tid att exempelvis handla, packa och städa. På kvällen firar du in sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Du är vaken, intelligent och med på det mesta som händer. Om du jobbar är du klippan som alla litar på och om du är ledig så är du tryggheten både i familjen och i vänskapskretsen. Du är den som har kloka råd och kunskap inom de flesta ämnen. Njut av att vara så uppskattad. Kvällen blir härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vägrar att avslöja dina tankar för en vän trots att hen försöker pressa dig. För dig handlar det om lika delar stolthet som ett sätt att vinna fördelar i en ganska komplicerad relation. Under dagen har du möjligheten att göra ett riktigt fynd.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska medioker fredag men en underbar kväll. Mycket handlar om din egen inställning, du är lite trött och orkar helt enkelt inte aktivera dig mer än du måste under dagen. Det är bra att lyssna på din kropp, behöver du vila så ska du vila.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du avskyr när du upptäcker en mentor har favoriter. Du vet att det på sätt och vis är oundvikligt, men samtidigt tycker du att människor i maktposition borde kunna hålla sig rätt så neutrala. Under eftermiddagen får du ytterligare vatten på din kvarn när en sämre person bli vald framför en bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Allt går som planerat och för en gångs skull så har du marginalen på din sida. Det är inte så ofta du kan skryta med att ha tur, det mesta som går din väg brukar du få jobba hårt för men idag är ett undantag som bekräftar regeln.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag där du tar ett viktig steg framåt. Det här är något som du kämpat hårt för under en längre tid och det är skönt att se att all hård träning äntligen ger ett resultat. På kvällen vill du fira din framgång.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om relationer och om personer som tar mer energi än de ger. Det kan vara svårt att skära av en person från ens liv, men om den personen ständigt dränerar dig på glädje är det kanske dags att ta till den åtgärden. Idag står du inför ett svårt beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bli lugn och relativt harmonisk. Du och din vän mår båda bättre och ni har lyckats hitta en bra balans mellan det vardagliga och det passionerade. Som singel kan det vara en vänskapsrelation som äntligen har blivit enbart positiv. Njut av den här dagen och tillbringa den utomhus om det går.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du ute på ett nytt äventyr. Du ska umgås med några vänner och ni kommer tillsammans både upptäcka nya miljöer och hitta vänner för livet. Dagen handlar om en resa, om roliga och dråpliga situationer men framförallt om äkta vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du dig vatten över huvudet och et finns en stor risk att du får arbeta över. Har du semester kan det vara ett hemmaprojekt som går över styr och slutar med att det tar betydligt längre tid än du avsatt för det. Kvällen handlar om att bygga personliga relationer.

Fiskarna 19/2-20/3

Ett kärt återseende, livliga diskussioner men framförallt en massa skratt oh värme är saker som kantar den här speciella fredagen. Du testar på nya saker och du försöker utmana en och annan fobi som du har. Du vill bli mentalt starkare.

Annons