Lördag 31/7

31 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att säga din uppriktiga mening även om du vet att en släkting kommer att bli sårad. Du kan inte skydda hen i all oändlighet, det är bara att inse att vissa saker blir värre ju längre du håller dem dolda.

Oxen 20/4-20/5

Lärdagen går relativt fort. Oavsett om du är ledig eller inte så har du saker att göra från att du vaknar till sen eftermiddag. Det blir en produktiv dag som ger en härlig tillfredsställelse som bara hårt arbete kan ge. Kvällen handlar om god mat, mer god mat och massor av skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis och väldigt målinriktad just nu så det finns goda möjligheter att du ska kunna uppnå dina drömmar den här hösten. När andra latar sig på stranden så planerar du din nästa strategi. Det kanske låter tråkigt, men om det är det som du brinner för så är det kul ändå.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en energigivande och bra lördag som handlar om en hobby, om vänner och om att upptäcka positiva sidor hos sig själv. Idag är du ovanligt inlyssnande och upptäcker snabbt att en vän inte mår så bra. Kvällen handlar om att agera ett stöd och om goda råd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill inte ha rätt i just det här fallet, men det finns överväldigande bevis som pekar åt att din teori är den rätta. Det handlar om en person som du står nära som gjort något ganska oetiskt. Du kan välja att bortse från den här fadäsen eller så visar du din vän hur besviken du är på hens uppförande.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag som bjuder på skratt och skvaller. Du brukar säga att du står över skvaller, men handen på hjärtat tycker du det är lika underhållande som alla andra, särskilt när det handlar om personer som du inte tycker om. Du känner dig lite skadeglad även om du aldrig skulle erkänna det.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara utomhus och om att göra saker med vänner och familj. Det blir en skön och lagom aktiv dag där du både får en rejäl dos av frisk luft och massor av härliga, nya inspirerande idéer. Kvällen blir tidig eftersom du är helt slut.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad på en person som inte lyssnar på någon annan än sig själv. Egentligen borde du inte bli överraskad eftersom hen har visat upp egoistiska tendenser tidigare, men du trodde att din vän mognat under den senaste tiden.

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr att ha fel och du avskyr att bli överbevisad två saker som du råkar ut för idag. Den kan hända att du surar en stor del av den här lördagen eftersom du känner dig bortgjord och överkörd.  Du har ofta svårt att se din egen del i saker som sker.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och lite annorlunda lördag. Du gör nygamla upptäcker av en favoritplats. Tack vare ditt sällskap så ser du med fräscha ögon på olika utflyktsmål som du besöker. Det blir nästan som en första gång för dig med. Kvällen handlar om erkännanden och om att öppna upp sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Har du möjlighet så ägnar du dig åt att umgås med vänner eller åt en hobby som du har. En familjefråga kommer upp på tapeten men den verkar bli svårt att ta ställning till den eftersom alla medbestämmande personer är utflugna på olika håll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så envis även om det hade varit en fördel för dig idag. Du kämpar när det är motvind och ofta ger du upp lite för enkelt. Det här är ett problem som du vet om och som du försöker få bukt med men det kommer att ta sin tid.

Annons