Måndag 2/8

02 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har sagt ifrån på skarpen men ändå verkar inte det har nått fram till en viss person. Hen har en förmåga att låta all kritik gå in genom ena örat och ut genom andra. Du vet inte riktigt vad du ska säga för att nå fram. Försök med att servera varje negativ kommentar med lite beröm, då kanske hen lyssnar.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen är en ganska tung dag eftersom du är tröttare än du brukar vara. Det bästa du kan göra den här dagen är att ta en sak i taget och inte stressa. Det är när du hela tiden tänker flera led framåt och du jagar upp dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att hantera personer som du inte litar på. Idag bör du dock välja en mjukare framtoning eftersom du har mer att vinna på att samarbeta än på att sätta dig på tvären. Det bästa du kan göra är att hålla god min i elakt spel.

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen handlar om att komma igång efter en lång och trevlig helg. Det är ingen enkel sak, men om du fokuserar på mycket kaffe och att ta en sak i taget så kommer du kunna hanka dig fram till lunch. Efter det vänder dagen och det mesta flyter på i en bra takt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om din privata ekonomi och den lämnar en del övrigt att önska. Du har svårt att lägga upp ett långsiktigt sparande eftersom du ofta shoppar på impuls. Du avskyr att neka dig själv något du vill ha, i alla fall när du faktiskt har pengar.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen försöker du hitta den effektivaste metoden att hantera en uppgift. Du har gjort det här en massa av gånger men du har en gnagande känsla av att du skulle kunna vinna tid om du la upp arbetet annorlunda. Idag har du möjligheten att experimentera med olika lösningar.

Vågen 23/9-22/10

Du kan bli rätt så arg när du blir provocerad och det blir du idag. En bekant, vän eller kollega har en förmåga att gå över gränsen för det som är privat och det som är acceptabelt. Hen fullständiga brist på finkänslighet driver dig till vansinne och det låter du hen veta.

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland är det svårt att nå hela vägen fram. Idag är en sådan dag då du inte riktigt får till det och det spelar ingen roll hur du vänder och vrider på problemet. Ofta blir det enklare att börja om från början än att försöka trassla ut en uppgift som gått fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ett tips får dig att fundera över något som rör hösten. Det kan vara en utbildning, ett arbete eller en ny bostad. Oavsett vad tipset rör så är det väldigt intressant för din del. Det du måste kolla är vilken form av motprestation som behövs för att förverkliga den här drömmen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ska inte bli irriterad över en person som är en dålig vinnare. Det du gör fel just nu är att du jämför dig med andra istället för att fokusera på vad du kan förbättra och vad du redan gör bra. Lägg rivaliteten åt sidan för nu och koncentrera dig på dig själv och på dina prestationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant måndag där du får testa ditt tålamod till bristningsgränsen. Du inser att du faktiskt kan visa upp en ganska tolerant sida om det behövs men just idag så är du mer lättretad än vanligt på grund av Mars position. Det gör att du tänder till för minsta lilla provokation.

Fiskarna 19/2-20/3

Du grundar dina beslut på en magkänsla och vanligtvis har du rätt men just nu är din magkänsla inte särskilt pålitlig på grund av Månens placering. Försök att kombinera din intuition med ren och skär logik för att på så sätt resonera dig fram till ditt beslut.

Annons