Tisdag 3/8

03 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en bra inledning på veckan. Du är fokuserad och du har lagom mycket att göra för att dagen ska gå fort utan att du blir överstressad. Under eftermiddagen stöter du på en person som har många inspirerande idéer.

Oxen 20/4-20/5

Du behöver hitta tillbaka till dig själv igen och tisdagen handlar om att helt gå upp i det du gör och slippa stressa. Det blir en bra dag där du känner dig produktiv. Kvällen handlar om att planera en resa eller en semester.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du brukar försöka att vara rätt så okomplicerad i dina relationer, men den senaste tiden har du haft en förmåga att trassla till även de enklaste förhållanden. Oavsett om det rör sig om grannar, ytliga bekanta, kollegor eller familj så bidrar Venus position till att saker blir rörigare än de brukar.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen säger du nej till en person som du aldrig brukar neka någonting. Det handlar om att du tröttnat på att hen ofta utnyttjar din svaghet för hen. Den här personen vet precis hur hen ska linda dig kring sina fingrar. Det känns bra att markera på det här viset.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig lite i onödan över en persons reaktion. Lita på att hen är en förståndig person som kan ta kritik och se det positiva med den här typen av utmaningar. Du målar ofta upp en problembild innan problemet är ett faktum.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en tendens till slarv i ditt tecken idag. Du brukar aldrig ta genvägar och du brukar vara noga med ditt arbete, men idag är du stressad och då varken dubbelkollar du eller är lika noggrann som du brukar vara. Det här beteendet kan leda till mer arbete på sikt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga ta risker och om att gilla att utmanas. Under normala omständigheter brukar du ogilla den här typen av risktagande, men en influens från eld och då i synnerhet Väduren gör dig mer benägen att chansa. Kvällen blir minst sagt intressant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite trött på att ständigt höra ursäkter om varför en person beter sig på ett visst sätt. Hen tenderar att dupera sin omgivning med sin charm och humor och därför kommer hen undan med mer än vad andra personer gör. Nu vill du se en mer rättvis behandling av den här personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen försöker du att prata med en släkting om något som rör pengar. Hen är känslig för all form av kritik och det kan hända att hen kommer att uppleva det här samtalet som negativt. Det gäller att vara bestämd, men ändå finkänslig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att göra den här tisdagen. Efter att ha slickat dina sår under en tid börjar du sätta nya mål att jobba emot under hösten. Du är en person som inte ger upp i första taget även om du stöter på motgångar och det bevisar du om och om igen. Kvällen blir förtrollande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del svåra beslut att fatta på jobbet och det kan hända att det gör att du känner en viss ångest för hur människor i din omgivning kommer att reagera. Du vet att vissa frågor kan vara väldigt känsliga för några av dina kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du finner ett nöje i att få som du vill idag. Det är sällan som människor i din omgivning lyssnar lika uppmärksamt på dig och följer dina råd så som de gör nu. Du har en näst intill magisk karisma tack vare en ovanlig påverkan på ditt horoskop.

Annons