Onsdag 4/8

04 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om ett fritidsintresse som upptar nästa all din lediga tid. Under Corona har du begränsats att utöva just den här hobbyn men nu börjar det att bli lite friare och du passar på att njuta så mycket du kan av den friheten.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du kombinerar både nytta med nöje. Idag gör du kanske av med lite för mycket pengar, men det är på en långsiktig investering som kan till och med kan ge en inkomst framöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du skämmer bort dig själv just nu. Det handlar lite om att slicka sina sår men också om att du tycker du förtjänar lite extra lyx. Under dagen kan en räkning överraska och det gör att du kanske får tänka om när det gäller din ekonomi.

Kräftan 21/6-22/7

Den här onsdagen vill du inte göra något alls egentligen. Det verkar som om du inte är hundra procent bra. Det finns en risk att du kommer att dra på dig någon sjukdom om du inte börjar lyssna på din kropp. Ibland behöver man helt enkelt få vila.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om starka planeter som är i rörelse. Ibland kan du nästan känna hur ditt livs rörs av en större kraft och då finns det ingen möjlighet att spjärna emot. Vissa typer av förändringar är mer eller mindre ödesbestämda.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen bestämmer du dig för att hellre fria än att fälla. En vän har blivit anklagad för att ta till ett fult knep, men hen förnekar den typen av manipulation. Själv bestämmer du dig att i det här faller är det bättre att lyssna på din vän.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en livsglädje och ett härligt, lite eldigt humör i ditt tecken just nu. Det kan hända att du fräser ifrån utan anledning och det chockerar din omgivning eftersom du sällan visar upp den sidan av din personlighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Livet blir utmanande och intressant den här onsdagen. Du får en fråga som egentligen borde vara ganska lätta att svara på men som blir komplicerad för att du överanalyserar den. Det är en av dina brister, att du inte kan acceptera saker för vad de är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen försöker du att ta en mental paus från det mesta i vardagen. Har du möjlighet kanske du reser bort en sväng och träffar vänner eller släktingar. Det blir n bra och harmonisk onsdag.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen gör du en inre eller en fysisk resa. Det blir en bra dag som kan bjuda på lite utmaningar särskilt under morgonen. Det gäller att du litar på dig själv och på din förmåga att kunna lösa problem. Kvällen handlar om ett personligt val och om en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många järn i elden just nu så det är bra om du börjar avsluta dem så du inte står med allt precis innan helgen. Du är en bra ledare, men inte den bästa på att planera långsiktigt. Det är något som du kunde öva på.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget du kan göra för att förbättra din väns situation just nu. Hen måste helt enkelt få smälta det som hänt och det kan ta sin tid. När hen är mogen för det kommer hen att söka upp dig och be om dina råd.

Annons