Torsdag 5/8

05 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har många åsikter idag och det kan göra det lite svårt att alltid hänga med i din logik. I din värld går det att byta ståndpunkt bara du hittar en som är bättre medan andra personer kan ha lite problem med att vara så snabb i svängarna. Kvällen handlar om att roa sig.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen bjuder på en hel del olika aktiviteter både på arbete eller hemma. Är du ledig kan det röra sig om kulturella saker som museibesök eller att gå en stadsvandring. Om du arbetar så bjuder dagen på nya och intressanta utmaningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en rädsla hos dig att du ska göra fel och det är lite tråkigt eftersom det hindrar dig att helt låta kreativiteten flöda. Under den här dagen får du möjligheten att låta din konstnärliga sida få synas. Kvällen handlar om en flirt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att vara envis och det är en egenskap som du skulle behöva idag. När saker går emot dig så har du en tendens att bli besviken och strunta i att försöka igen. Du jobbar med den här sidan, men det tar tid eftersom envishet är en egenskap man oftast föds med inte odlar fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen har du en del saker som du vill komma igång med. Det blir en bra och underhållande dag där du både gör nytta och har trevligt på samma gång. Under eftermiddagen får du chansen att imponera på en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite om dig och kring dig idag. Det är som om du har svårt att komma till skott. Du har många projekt som du borde ta tag i men du skjuter upp dem och intalar dig själv att det finns viktigare saker. Under dagen väntar nyheter som har med ditt boende att göra.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen har du fått en idé och du lyckas att övertyga en hel del andra personer om det geniala med just den här iden. Det blir en märklig men samtidigt rolig och övertygande dag där du hinner med en hel del nytta och nöjen samtidigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig för att ta tag i ett projekt som har med pengar att göra. Just nu vill du ha mycket mer än du har råd med och därför försöker du undvika att göra upp budgetar eller ordna med besparingar för då får du svart på vitt hur mycket du egentligt gör av med varje månad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen hinner du med en hel del olika saker på jobbet. Det handlar inte bara om dina egna uppgifter utan även om andras projekt. Det blir en intressant och lärorik dag där du utökar dina gedigna kunskaper i ett visst ämne. Kvällen handlar om familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra torsdag där du landar i en ny verklighet. Du har siktet inställt på något som du vill göra och du går långsamt från klarhet till klarhet i vad det innebär för din del. Den här dagen träffar du även vänner och passar på att njuta av sommaren.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns så mycket som du ska hinna med den här torsdagen att det finns en risk att det blir rörigt. När du är stressad tenderar du att göra en sak här och en sak där. Då blir det inte riktigt effektivt och du lägger ned onödigt mycket energi på saker som kunna gå snabbt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och lagom aktiv torsdag. Du hinner med saker både hemma och på arbetet. Under den här torsdagen väntar nyheter som rör en bortrest vän eller släkting. Du kan äntligen andas ut när du får den här informationen.

Annons