Fredag 6/8

06 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ha kul och umgås med vänner. Arbetar du tar du gärna en aw efter jobbet Du gillar att vara spontan på sommaren. Den här dagen hör en saknad vän av sig och ni bestämmer er för att träffas i helgen.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter verkligen i fulla drag den här fredagen. Det blir ett sista ryck innan du kan slappna av och ta det lugnt. För dig är det viktigt att få vissa saker gjorda innan du tar helg oavsett om du arbetar eller har semester. Kvällen handlar om vänskap och om att umgås.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och inspirerande dag och en ännu mer inspirerande kväll. Du träffar kreativa personer som imponerar på dig med sin fantasi. På sätt och vis önskar du att du själv hade samma förmåga att kunna tänka utanför ramarna.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om en ny början och ett avslut. Det blir en bra dag även om den kan efterlämna sig lite sorgliga toner. Det är inte alltid lätt att säga farväl till en tidsepok av ens liv eller till en person som tar en annan väg. Det kan vara nödvändigt med ett avslut, men det är aldrig enkelt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen begår du en hel del sociala fadäser. Du uttrycker dig klumpigt och du inkräktar på en persons revir utan att ens märka det. Du brukar sällan vara så här okänslig med Månens position är ogynnsam och drar ned dina empatiska kvaliteter.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du gärna tar ut svängarna när det kommer till saker som du tycker om att göra. På arbetet kan det bli lite snedvridet när du lägger så mycket tid på vissa uppgifter för att sedan stressa igenom andra. Ibland är det bättre att göra upp en tidsplan och hålla sig till den.

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen vill du bevisa både för andra och för dig själv hur mycket du har förändrats den senaste tiden. Egentligen borde du inte behöva bevisa något utan det borde räcka med att du själv vet hur långt du kommit. En vän har en rolig nyhet som rör helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir omhändertagen idag och det känns både lyxigt och extravagant. Det kan vara en vän som bjuder dig på middag eller en släkting som skämmer bort dig när du kommer på besök. Oavsett så får du en härlig dag och kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av olika åsikter just nu och det handlar mycket om att du har svårt att hitta en linje som du vill hålla dig till. Det finns inget som känns helt rätt så därför hoppar du mellan olika tankar och idéer. Kvällen handlar om ett förslag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant och utmanande fredag där du hinner med både att jobba på dina mål och att ha kul. Den här dagen förbereder du dig på dåliga nyheter, men du får fantastiska istället och det kan ta ett tag att smälta. Ibland lönar det sig att vara så driven och envis som du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvekar, bestämmer dig och tvekar igen. Det handlar främst om att du har svårt att komma fram till vad som är sant och vad som är falskt i en information som du får. Egentligen borde du ge dig själv lite tid att forska fram sanningen. Kvällen blir härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att bli arg över småsaker idag och det är inte bra för dig. Din irritation går ut över ett djur eller ett barn och det ger dig dåligt samvete. Du brukar ha en ängels tålamod med den här individen, men det har du inte idag.

Annons