Lördag 7/8

07 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att samla sina tankar och fokusera framåt. Det verkar som vardagen står och knackar på runt hörnet så hela helgen blir lite av en mental förberedelse inför kommande vecka. Kvällen handlar om god mat och kanske en naturupplevelse.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen innebär en massa aktivitet och om att vara social med människor som du tycker om. Idag får din kreativitet fritt utrymme och då är det högt till tak. Lagar du mat kan det verkligen bli en kulinarisk upplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn och harmonisk lördag där du passar på att sova ut om tillfälle ges. För dig handlar den här dagen till stor del om att återhämta dig och bygga upp ny energi. Du ägnar gärna dagen åt långa promenader, en hobby eller bara till att umgås med vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Du har återigen komplicerat till ditt liv utan att egentligen mena det. Du har återupptagit en kontakt och även om det mesta sker via telefonen så har gamla känslor väckts till liv på nytt. Det här är en person som du nästan omöjligt kan släppa taget om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant lördag där din fantasi och din förmåga att samarbeta utmanas på samma gång. Genom att visa att du är den person som människor kan lita på lyckas du ena en ganska mångfacitterad grupp och ni presterar bra.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen är du gärna utomhus och utmanar sommaren. Vädret kanske bjuder på en del övrigt att önska, men du ser till att göra det bästa av situationen och resultatet blir en mysig och lite annorlunda dag. Kvällen för med sig ett udda rykte.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska trött på att vissa personer alltid ska ha rätt. Du vet att du borde ta hela den här situationen med en nypa salt, men du kan ändå inte låta bli att irritera dig. På eftermiddagen får du en positiv överraskning. Kvällen handlar om att roa sig ordentligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig undan kloka råd och alla form av hjälp idag. Du har en tendens att vilja kunna allt själv, även om det många gånger skulle underlätta om du medgav att du behöver en hjälpande hand. Kvällen blir mysig och väldigt intim, särskilt för nyförälskade Skorpioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något uppgivet hos dig idag. Du ger upp innan du ens försöker och det brukar du inte göra. Det är som om du på förhand bestämt dig för att du kommer att misslyckas, och ofta är inställningen halva vägen till framgång eller som i det här fallet halva vägen till misslyckandet

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en ganska intensiv dag som bjuder både på någon form av träning, på lite tankegympa och massor av socialt umgänge. Idag skrattar du mycket och du njuter av att helt kunna slappa taget om allt utom nuet. Idag får du ett härligt men överraskande samtal eller sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har så många järn i elden att det blir ett litet hafsigt resultat av det hela. Det handlar till stor del om att du har svårt att fokusera när det är så mycket som pockar på din uppmärksamhet. Trots det blir det en mysig och lite annorlunda lördag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person med ett stort hjärta och det visar du prov på idag. När en vän hamnar i en väldigt jobbig situation finns du där och stöttar trots att du egentligen inte har den tiden. För dig går alltid vänner och familj i första rummet.

Annons