Söndag 8/8

08 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du få ihop två olika historier. Du hör om samma händelse från två källor, men berättelserna är så olika att det skulle kunna vara två helt olika händelser. Nu försöker du få fram vad det är som är sant.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen består i att både ha roligt och i att göra nytta på samma gång. Det blir en social och trevlig dag där du hinner med att träffa släkt, fixa i hemmet och dessutom mysa lite extra med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite försiktig med att fälla ett omdöme om en person som du nyss mött. Hen verkar nästa lite för bra för att vara sann och det gör dig oroad. Du anar att det finns en djupare sanning under ytan. Kvällen handlar om att träna eller ägna den åt en hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget bra svar på tal idag när en vän eller släkting anklagar dig för något som du faktiskt gjort och som du inte är så stolt över. Det du kan säga till ditt försvar är att alla människor gör fel ibland och att du är ledsen för det som hänt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du hamnar i en lite jobbig situation där två människor som du hoppades aldrig skulle mötas faktiskt stöter på varandra. Ur ditt perspektiv är det här en bomb som förr eller senare kommer att explodera, frågan är vad du kan göra för att mildra smällen?

Jungfru 23/8-22/9

Du är trött på att människor som du känner hela tiden ska ha åsikter om hur du ska leva ditt liv. Du vet att du ibland fattar dåliga beslut, men som du ser det är det ett sätt att lära dig på och du vet att du utvecklas av erfarenheten. Idag kommer en avlägsen släkting med ytterligare ett råd som du inte bett om.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och skön söndag där du får möjlighet att låta din kreativitet få blomma ut. Det är inte ofta som du kan tillåta dig att vara så extravagant som du är idag, men du njuter verkligen av att skämma bort dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går och funderar på om du fattat rätt beslut eller om du borde ångra dig innan det är försent. Ur flera olika perspektiv kan det se ut som det här beslutet fattades utan analys eller fakta, men om du tänker efter som har du bearbetat den här frågeställningen på ett omedvetet plan under lång tid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och innehållsrik söndag där du får mycket gjort avsett om det är hemma, på arbetet eller om du ägnar dagen åt en hobby. Du känner dig produktiv och du gillar känslan av att vara nyttig. Kvällen blir sen men social.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite velig den här söndagen. Du står inför en oplanerad resa och du vill både bli överraskad och veta vad det är som är på gång. Stenbocken har ett starkt kontrollbehov så det är svårt att släppa taget och låta någon annan bestämma.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en mysig och ganska långsam söndag där du verkligen hämtar kraft och energi ur naturen. Du tar gärna promenader, tränar eller ägnar den här dagen åt en hobby. Dagen kan också bjuda på en del socialt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att komma igång efter en lång tids ledighet. Du behöver en specifik uppgift för att kunna fokusera på rätt sätt. Det blir en intressant dag där du laddar batterierna inför kommande veckan samtidigt som du försöker avsluta ett hemmaprojekt.

Annons