Måndag 9/8

09 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen träffar du vänner och njuter lite extra av livet. Det blir en härlig dag oavsett vilken aktivitet du väljer att ägna den åt. För dig handlar det kanske mer om gemenskap och att ha trevligt än hur du spenderar din tid.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om en resa och om att uppleva nya miljöer. Periodvis kan det bli lite långtråkigt den här dagen men den slutar på topp. Du får uppleva något unikt och väldigt spännande denna måndagskväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att hinna med, men det hindrar inte dig från att göra tid för en vän som behöver ditt stöd. Hen har alltid betytt mycket för dig och nu får du chansen att visa precis hur mycket. Kvällen handlar om att våga ta för sig.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser inget slut på de beskyllningar som du råkar ut för idag. Ja, du gjorde ett misstag, men det är inte värre än att det går att rättas till. Tyvärr har du en bekant eller kollega som tar hela situationen väldigt personligt och är ute efter att straffa dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en på sätt och vis annorlunda och inspirerande måndag där din kreativitet vaknar till liv på allvar. Det är sällan som du får chansen att visa upp den här konstnärliga sidan av din personlighet, men idag så finns det utrymme för den typen av uttryck.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du tänka praktiskt vilket brukar vara din största tillgång. Idag funkar inte logiken och du känner dig handikappad. Det är som om dina resonemang faller på sin egen orimlighet och det är du inte vann vid. Lita på Månen och på din magkänsla idag. Ibland måste man följa sin instinkt.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att kompromissa och om att få en ganska brokig grupp att fungera. Du brukar sällan ha problem att medla inom grupper eftersom det ligger i din natur att vilja att människor håller sams. Idag möter du på din raka motsats, en person som gör allt för att skapa intriger.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du slåss med ditt dåliga samvete idag. Du vet att du inte kunde ha agerat på ett annat sätt än du gjorde, men du vet också att flera personer blev sårade och kände sig åsidosatta. Ibland måste man göra tuffa val och så var fallet för dig. Nu måste du hitta ett sätt att hantera dina skuldkänslor.

Skytten 22/11-21/12

Det finns inget naturligt samtalsämne mellan dig och en kollega vilket blir uppenbart idag när ni två hamnar i en situation som kräver lite artigt kallprat. Samtalsämnena dör ut väldigt snabbt och det gör dig frustrerad. Du brukar sällan ha svårt att hålla en lätt konversation flytande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det handlar om att se och uppleva ny och gamla miljöer den här måndagen. Det blir en skön och lugn dag som både bjuder på lite shopping, god mat och en del historia. För dig handlar dagen om att ladda batterierna och om att hitta ny inspiration i vardagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag där du ser mycket och möter udda människor. Främst handlar den här måndagen om familjen, men lite färgstarka inslag i form av annorlunda och roliga personer piggar upp en annars ganska harmonisk och lugn dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig för mycket över det som du ändå inte kan påverka. Det är förståeligt att det finna en oro och en vilja att förändra, men faktum kvarstår att det ligger utom ditt räckhåll. Du måste acceptera läget och göra det bästa av situationen.

Annons