Tisdag 10/8

10 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på olika härliga upplevelser. Det blir nya miljöer och god mat men framförallt så blir det en varm gemenskap som genomsyrar hela dagen. En trevlig nyhet som rör hösten blir den efterlängtade grädden på moset.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen promenerar du en hel del. Det blir en härlig men intensiv dag där du får se både nya och väldigt gamla platser. Oxar brukar tycka om historia i små mängder, men idag får du mer än du gapar efter. Kvällen handlar om fantastiska val.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fantiserar mycket just nu. Genom att dagdrömma kan du komma bort fram vardagen en stund. Har du semester så hindrar inte det dig från att fantisera om framtiden. Det är som om du aldrig är riktigt är nöjd med den plats du befinner dig på.

Kräftan 21/6-22/7

Du pratar mycket med en vän om hur du ska få ordning på vardagen, men hens råd är inte så vägledande som du skulle önska. Det handlar om att du inte riktigt kan bestämma dig för hur du känner och då är det svårt att ge konkreta råd. Kvällen blir upplyftande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en tveksamhet i ditt tecken idag. Det är som om du inte riktigt kan bestämma dig för vad du känner och då blir du ovanligt velig. En vän väntar på ett besked från dig men det dröjer eftersom du inte vet vilket svar du vill ge. Kvällen handlar om en idrott eller en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett lugn och en nöjdhet över ditt tecken den här dagen som inte fanns där tidigare i sommar. Det är som om ett besked av något slag lyft en tyngd från dina axlar och du äntligen kan börja blicka framåt igen.

Vågen 23/9-22/10

Du är trött och irriterad den här tisdagen och ditt dåliga humör går ut över de personer som står dig nära. Du försöker behärska din irritation, men den sipprar igenom tillsammans med en rejäl portion ironi. Kvällen blir roligare än dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar hur du ska komma ikapp idag, men om du slutar att fundera så mycket över hur och bara gör så kommer du märka att det går ganska smidigt. Kvällen handlar om att vara framåt och om att våga ta för sig i olika lägen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite rädd för att säga fel saker till en person som uppenbarligen är rätt så stingslig idag. Du vet att hen skulle må bra av att få lite feedback om ett projekt hen nyligen genomfört, men du misstänker att all form av kritik kommer att få hen att explodera.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska bestämd idag. Du har saker som du vill göra och det är bara för din omgivning att finna sig i att det är du som styr dagens aktiviteter. Trots allt så förtjänar du att få som du vill. Kvällen handlar om en extraordinär matupplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du struntar i vad som är rätt och fel idag. Det är enklare att bara acceptera att saker är som de är utan att djupanalysera läget. Idag får du chansen att göra ett riktigt bra fynd när du plötsligt börjar spontanshoppa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska långsam idag och det är synd eftersom du kommer att missa något som du velat göra hela sommaren. Försök att effektivisera ditt sätt att arbeta. Om du rationaliserar bort vissa saker så kommer du hinna i tid. Kvällen blir mysig och väldigt informativ.

Annons