Onsdag 11/8

11 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är rädd för att säga nej till en person som ofta är väldigt bestämd. Du vill så gärna göra hen glad och du tror att ett avslag kan såra hen. Oroa dig inte så mycket. Den här personen är tuffare än du tror och ert förhållande kommer inte förändras på grund att du säger nej.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir magisk. Du upplever historiens vingslag och du ser magnifika miljöer. Idag blir du också otroligt bortskämd. Du unnar dig allt och du njuter verkligen av livet. Det här är en dag som för dig, din familj eller dina vänner närmare vandra än innan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du hitta ett sätt att gå kring ett löfte som du gett. Du vet att du gör något som inte är helt etiskt, samtidigt så känner du verkligen inte för att göra det här. Var ärlig mot din vän istället, hen kommer förstå hur du känner det.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om vänskap och om hur mycket en person betyder för dig. Det blir en varm och fantastisk dag som bjuder på allt från skratt till sorg. Ibland kan sorgen ha en läkande effekt och det har den idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig lite väl mycket över hur en person tänker och tycker. Det är inte hen som ska leva ditt liv det är du så därför att det viktigaste att du är sann mot dig själv och mot dina egna principer. Kvällen handlar om att resonera och inspirera.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen tar du tag i gamla konflikter och rensar luften rejält. Det kan kännas både lite ångestfyllt och bra på samma gång. När du äntligen lättat ditt hjärta så kommer känslan att förbytas till enbart positiv.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig för att säga sanningen till en släkting. Du har levt om inte på en lögn så på en halv sanning under en längre tid och nu vet du inte hur du ska kunna vara ärlig utan att förstöra er relation. Här gäller det att gå varsamt fram.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nyfiken, lite påflugen och väldigt uppriktig när du möter nya människor idag. Det finns en charm i ditt direkta sätt som gör att människor som träffar dig för första gången ofta har svårt att stå emot dina frågor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir som det blir idag och det är inte mycket du kan förändra ens om du vill. Det handlar om att följa med strömmen och om att anpassa sig till situationen. Du tycker att det är lite jobbigt att inte vara den som leder utan den som måste följa.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir magisk och bjuder på annorlunda men härliga upplevelser. Du njuter av vackra miljöer, av lyx och av att känna dig bortskämd. Kvällen handlar om en alldeles unik upplevelse som du kommer att leva på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här onsdagen blir mer än bra. Du får verkligen varje behov uppfyllt både när det gäller sensationella smaker, nya miljöer och trevligt sällskap. Den här blir en härlig och väldigt välbehövlig paus mitt i vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen säger du inte bara nej, du gör helt klart att ett åsiktsbyte är helt utom räckhåll. Du har bestämt dig och med samma envishet som ett jordteckens driver du igenom din vilja från ord till handling idag. Kvällen handlar om att våga ta för sig även i officiella sammanhang.

Annons