Torsdag 12/8

12 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är besviken på dig själv den här torsdagen. Du har gjort något som du borde ha är hoppat över men som du i stundens hetta inte kunde motstå. Väduren är väldigt impulsiv och kan ha svårt att motstå sina nycker, något du blir väl medveten om idag.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om ett avslut, det kan vara på en resa eller en semester. Det blir en bra och lugn dag där du kan landa lite i dig själv. Efter att ha varit ut på äventyr under en period är det skönt att skapa vanor och rutiner. Kvällen handlar om att förena nytta med nöje.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner en viss oro idag som rör din framtid. Din chef eller mentor har antytt något som får dig att fundera på om du är inne på rätt spår. Visst kan du tvivla, men innerst inne vet du vad du vill och du ska inte låta någon annan manipulera dig till att tro att du inte kan.

Kräftan 21/6-22/7

Den här torsdagen handlar om att göra rätt och om att justera något som inte är bra. Du måste använda dig av logik och kalkylering, något som kanske inte är dina starkaste sidor eftersom det kräver att du är exakt och Kräftor ogillar att vara exakta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag säger du emot en person i auktoritär position. Du vet redan när du öppna munnen att det här inte är ditt smartaste drag, men du kan helt enkelt inte hålla inne med dina åsikter. När en person beter sig illa så har du svårt att stå vid sidan och bara se på.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något beräknande över ditt tecken just nu. Du tar dig tid att fundera över dina möjligheter och du överväger varje drag noggrant. Under dagen får du möjligheten att träffa en person som kan hjälpa dig i din ambition.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ett kliv ut ur din komfortzon idag och det är både spännande och lite jobbigt på samma gång. För dig handlar det om att du måste försöka bli lite mer obekväm mot vissa personer. Du har alldeles för lätt att falla in i ledet för att undvika konflikter även om det blir på din egen bekostnad.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att se det vackra i små saker. Det är ofta lättare att uppfatta storslagen skönhet än att se det estetiska i detaljer även om det är just detaljerna som är skillnaden mellan fint och häpnadsväckande. Idag vill du skapa ett mästerverk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att bli sams med en släkting eller kollega. Ni har en förmåga att bråka eller tjafsa om nästan allt. Det kan vara så att ni egentligen är lite för lika för att det ska vara bekvämt. Hens agerande påminner dig lite för mycket om dina egna, sämre sidor.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen är du trött. Det har blivit lite för många sena kvällar i rad och det är viktigt med rutiner när det kommer till mat och framförallt sömn för Stenbocken. Idag försöker du hålla dig på den smala vägen och se till att äta bra och komma i säng tidigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har skapat dig en del ovanor den senaste tiden och det lyser igenom idag. Du är inte särskilt stolt över de olater du skaffat dig, men du vet att de går att arbetas bort även om det tar tid. Idag får du ett meddelande som kan ställa många saker på sin kant.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att bli upprörd för små saker idag. Det handlar kanske främst om att du känner igen en lögnare när du stöter på en och då spelar det inte så stor roll om det bara rör sig om halvsanningar eller något värre. Det här är en person som enbart drar in negativ energi i ditt liv.

Annons