Fredag 13/8

13 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är inte särskilt skrockfull men du har väldiga problem med just fredag den 13. Du brukar alltid hamna i klister det här datumet och den här dagen är inget undantag. Det är som om allt som kan gå fel gör det. Det blir en dag fylld av små men retfulla motgångar.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om hemmet, om gamla vänner och om att ha trevligt. Det blir en blandad dag där du både hinner med en hobby, träffar vänner och avsluta dagen med en mysig och god middag. En perfekt avslutning på en bra vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du köper dyrt just nu och det känns i plånboken. Det handlar om saker som du behöver men som du egentligen inte har råd med. Nu är frågan om du ska avvakta med nästa investering eller om du måste lösa dina finansiella problem på något annat sätt. Det här ska inte vara ett lätt beslut att fatta.

Kräftan 21/6-22/7

Du är så besviken på en vän som inte ställer upp på dig trots att du alltid finns där för hen. Din uppfattning om vad det innebär att vara en bra vän och hens uppfattning går isär en hel del. Det här är inte första gången som hen gör så här mot dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du sätter dig emot ett beslut som en vän har fattat och det kan leda till en konflikt mellan er. Det enklaste i det här läget är att du inser att det är bara din vän som har en åsikt som räknas i det här fallet, men du är en person som lägger dig i det mesta det ligger i din natur.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att kommunicera med en kollega. Hen pratar ett språk som är helt obegripligt för dig. Där du använder logiska argument och fakta använder sig hen av känslomässig påtryckning och manipulation, något som du varken gillar eller klarar av att hantera.

Vågen 23/9-22/10

Idag skvallrar du med en vän om ett rykte som du fått nys om. Det är egentligen under din värdighet att ägna dig åt den här typen av ryktesspridning men det här är lite för bra för att hålla hemligt. Visst får du dåligt samvete över att ha läckt information, men inte mer än du kan hantera.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns ett sätt du kan komma undan en uppgift som du tycker är väldigt långtråkig, men det innebär att du måste tänka utanför ramarna och vara innovativ. Den här fredagen är mer en tur dag än en otursdag för din del. Du är lite som en svart katt som gillar det andra ogillar.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Trots att det är fredag den 13 och trots och många saker inte går som planerat lyckas du hålla fast vid ditt goda humör och din optimistiska livssyn vilket gör att det här blir en ovanligt härlig dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har fått en beundrare och du är lite osäker på vad du tycker om det. Du är inte van att bli uppvaktad på det här sättet, men just den här personen är inte bara charmig utan också väldigt enträgen. Kanske skulle du ge hen en chans. Som singel har du inget att förlora på en sommarflirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på ett visst motstånd. Du har svårt att motivera dig till att göra vissa tråkiga saker. Här gäller det bara att börja inte att tänka för mycket för då kommer det inte bli någonting gjort. Kvällen handlar om att träffa härliga människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en person som vill veta mer om dig eftersom du omedvetet har charmat hen. Det kan röra sig om någon som vill bli din vän eller som funderar på att bjuda ut dig. Det här är en ganska blyg person så det finn en risk att du knappt vet vem hen är.

Annons