Lördag 14/8

14 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lite stressig. Du har inte kommit ned i varv så mycket som du skulle behöva, samtidigt så känner du ett tvång på att vara social fast du egentligen inte orkar. Det har varit en så lång period av socialt stiltje att det känns lite jobbigt att komma in i fullt tempo igen.

Oxen 20/4-20/5

Det är ingen risk att du inte har saker att göra denna lördag. Det finns en massa olika aktiviteter som du kan ägna dagen åt. Mycket tycks kretsa kring familjen och kring små roliga utflykter. Kvällen bjuder på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen tar du det lugnt. Du är gärna utomhus om vädret tillåter. Närheten till naturen får dig att slappna av och må bra. Idag träffar d en person som du av olika anledningar inte har sett på länge och det finns en hel del för er att prata om.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du fokusera på en sak som du inte bara vill utan måste få gjord. Tyvärr finns det mycket som distraherar dig och du har svårt att behålla fokus. Oavsett vilket projekt du ger dig in i så är det bra att starta tidigt på dagen för då är du som mest skärpt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen har du svårt att hitta tillbaka till det lugn som fanns inom dig innan sommaren. Visst är det kul när det händer saker, och det gör det i överflöd just nu, men du har svårt att hålla dig här aktiv utan att bli stressad. Idag känner du dig både trött och upp i varv.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen pysslar du gärna i hemmet. Du vill skapa en trivsam oas där du kan njuta av din lediga tid. Jungfrun är en riktig liten hemmaråtta och därför är ditt hem så viktigt för dig. Idag får du ett inredningstips som du bara måste pröva.

Vågen 23/9-22/10

Du hamnar mitt i blåsvädret idag. Det rör sig om ett rykte som någon har lyckats förknippa med dig. Nu ställs du mot väggen och du vet inte riktigt hur du ska försvara dig. Det som har hänt är att du sagt något som misstolkats och det blev starten på den här ryktesspridningen. Du hade aldrig för avsikt att skvallra.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Den här lördagen handlar om de som står dig nära, det kan vara familj, vänner eller släkt. För dig är det viktigt att hinna träffa så många som möjligt innan vardagen och stressen eskalerar. Dagen blir trevlig och social.

Skytten 22/11-21/12

Du tvekar, bestämmer dig och tvekar igen. Det finns så mycket som hänger på det här beslutet som du är på väg att fatta att det nästan gör det omöjligt att ta ett beslut. Du vill att det ska bli helt rätt, men handen på hjärtat är det inte misstagen som oftast visar sig vara det bästa som kunde hända? Lita på ödet.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen tar du det lugnt och återhämtar dig. Under hela sommaren har du varit på väg mot ett enda mål och nu när du landat i det nya är det dags att börja blicka framåt igen. Men innan dess behöver du en fysisk och mental paus från allt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger som det är, men tänk på att det är din uppfattning av sanningen som du presenterar. Du kan inte tala för alla olika perspektiv så det gör att sanningen är objektiv eftersom den utgår från dig. Det här är bra att ha i bakhuvudet idag när en konflikt blossar upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lägger ned väldigt mycket pengar på en hobby som du har. Det handlar om att det är viktigt för dig att kunna unna sig och att inte behöva snåla på utgifterna. Du har varit så ekonomisk du bara kan under en lång tid att nu det tippar över åt andra hållet och du börjar spendera pengar istället för att spara.

Annons