Söndag 15/8

15 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du ta en paus och göra något som du inte brukar göra. Det kan vara något kreativt eller något som är fysiskt krävande. För dig är det viktigaste att du bryter vardagens mönster. Det är genom att göra annorlunda aktiviteter när du är ledig som du hämtar energi.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en dag då du pysslar en hel del hemma samtidigt som du njuter av att vara ledig. Du unnar dig gofika, en promenad och varför inte en nyttig och lite lyxig middag. Kvällen handlar om att mysa med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du på att prata med en äldre släkting som du försummat under en längre tid. Har du möjlighet så hälsar du på och tar en fika, annars får ett litet längre samtal duga. Det blir en mysig och familjär dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du unnar dig det bästa just nu och det är bra att du inte snålar mot dig själv. Se bara till att hålla koll på ekonomin så att inte utgifterna drar iväg. Kräftan kan ibland spendera lite väl mycket pengar på onödig lyx. Kvällen handlar om att hitta hem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar ställning idag och det är bra. Genom att visa vad du tycker så markerar du att du inte är en person man kan köra med hur som helst. Under eftermiddagen väntar roliga men krävande aktiviteter. Det blir en fysiskt ansträngande dag så du sover gott på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att sätta upp dina egna gränser. Du har ett behov av att skapa struktur och du gör det bäst med att sätta ramar både för dig själv och med andra. Efter en periodvis vild sommar behöver du vardagen och rutinerna något du jobbar med idag.

Vågen 23/9-22/10

Du jobbar mot en inre övertygelse och det är din bästa drivkraft. Det finns inga argument som är så starka som din egna moraliska kompass. Under eftermiddagen får du råd av en äldre släkting och det är ett råd som kan spara dig både pengar och tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är löjligt glad idag och du vet inte varför. Det bara bubblar i hela kroppen av livsglädje och lycka. Det handlar egentligen om en person som kommit in i ditt liv och som fört med sig en massa positiv energi. Hen får dig att leva upp till din potential.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härligt slö söndag där du verkligen får möjligheten att återhämta dig. Efter en lång tid av varierande skala av stress behöver du en mental paus från allt. Under dagen får du en fin komplimang som du verkligen uppskattar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag inser du att inte kommer kunna förverkliga en dröm som du har och det kanske är dags att lämna över stafettpinnen till någon som har förutsättningarna att driva igenom drömmen. Det kan också vara tvärtom att det öppnas upp en möjlighet som du tidigare trodde var stängd för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en bra och mysig söndag som handlar om frisk luft, trevligt sällskap och om en hobby. Det blir en berikande och intressant dag som avslutas med en tvist. Under kvällen kan ett samtal få dig att börja fundera i olika riktningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig med hur du uttrycker dig och agerar idag. Du vet att det är en känslig situation som du har hamnat mitt i och du tassar försiktigt för att inte trampa på några ömma tår. Idag får du möjligheten att visa hur lojal du kan vara som vän.

Annons