Måndag 16/8

16 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att säga ja till nya upplevelser. Den senaste tiden har du satt din trygghet i främsta rummet vilket har hämmat din naturliga äventyrslystnad. Nu känner du att det är dags att ändra på det och plocka fram din pionjäranda igen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en riktigt mysig dag där du fokuserar på att njuta av nuet. Oavsett om du umgås med familjen, skämmer bort dig själv med lite lyx eller bara ägnar dagen åt att låta din kreativitet få växa fram igen så blir det en härlig inledning på veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det viktigt att ha ordning på dina prioriteringar om du ska komma hem i rimlig tid. Du har egentligen alldeles för mycket att göra för en enda person men du vill visa att du klarar av det som lagts på ditt bord.

Kräftan 21/6-22/7

Under starten på den här veckan försöker du få en överblick på hur läget ligger. Det blir en invecklad och väldigt stressig dag men när du känner att du börjar få kontroll så är det en skön känsla som förgyller hela kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har lätt för att starta konflikter just nu och du vet inte riktigt varför du är så lättretad. Det finns en rastlöshet och en otålighet i ditt tecken som du inte haft där på länge. Du känner också en saknad efter en person som nästan helt glidit ur ditt liv. Den enda kontakt ni har är via sociala medier.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant start på veckan där du tvingas att tänka ut kluriga lösningar på en del mindre problem. Genom att fokusera på det som du kan leverera snarare än att haka upp dig på saker som inte går att genomföra så skapar du ett positivt energiflöde på jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen handlar om att bejaka alla dina primitiva drifter, i alla fall de som är inom lagens riktmärken. Du behöver få bejaka din mindre fördelaktiga sidor mellan varven. Det blir ett sätt att lätta på trycket och hitta balans i vardagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den första dagen den här veckan är du ganska girning, du har lagt om dygnet den senaste tiden och att gå upp tidigt är inget för dig. Här gäller det att försöka hålla din trötthet och din irritation för dig själv. Det är inte dina kollegers fel att du vänt upp ned på ditt dygn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du sätter det i system att få vissa personer att ta en del av dina arbetsuppgifter. Det handlar både om att du kan och att du är lite lat. Tänk på att genom att göra så här blir du en person som du egentligen föraktar. Försök att inte välja den enklaste vägen idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om dig, om att ha det mysigt och om att känna sig fräsch. Det blir en härlig och stimulerande måndag som avslutas i romantikens tecken. Idag får du också en efterlängtad ursäkt av en person som har behandlat dig illa. Du blir uppriktigt glad av hens ånger.

Vattumannen 20/1-18/2arg.

Du lever helt i nuet den här måndagen. För dig är det viktigt ed dagar som varken handlar om framtiden eller det som varit utan om att helt gå upp i ögonblicket. Det blir en vänskaplig, lugn och härlig måndag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara lite grinig, särskilt innan du fått i dig frukost idag. Försök att inte slarva med maten. Ditt humör är tätt förknippat med vad du stoppar i dig. Under eftermiddagen stöter du på en person som gör dig väldigt arg. Hen vet verkligen inte vart gränsen för det passande går.

 

Annons