Onsdag 18/8

18 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rejäl kamp där ditt samvete spelar en stor roll idag. Du vet vad du vill göra, men du vet också vad som passar sig och vad som är etiskt korrekt. Nu är den stora frågan om ditt ego vinner över din bättre sida.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen har du en liten utflykt planerat, det är egentligen inte speciellt, men genom att ha en positiv attityd och se det ljusa i situationen blir dagen riktigt trevlig. Kvällen handlar om att umgås på tu man hand med en vän eller din partner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du går för långt idag men samtidigt kan du inte hejda dig eftersom du är så arg. Det är sällan som Tvillingarna förlorar humöret, men när du väl blir arg så har du inga gränser, något din omgivning blir medvetna om idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du tycker inte om att stressa, men ändå tvingas du göra det idag. Det handlar om snabba beslut och en del tvära vändningar. Under dagen får du höra en konstig historia av en vän och du kan inte låta bli att forska lite i om den är sann eller inte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill att någon lyssnar på dig idag men den personen är mer intresserad av sin egen röst än att ta till sig användbara råd från andra. Ditt problem är att dina uppgifter och den här personens uppgifter vävs samman och det gör att om hen misslyckas så misslyckas du.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite ängslig idag och du kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som orsakar den här gnagande känslan. Till skillnad mot vissa andra tecken har du svårare att tyda din magkänsla. Du vet att något inte stämmer men eftersom du inte kan sätta känslan i ett sammanhang väljer du att ignorera den.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du att vara så alert som du kan. Du vet att du kommer att förses med viktig information och då gäller det att hålla kolla på detaljerna. Tyvärr fungerar din hjärna ofta så att när du vet att du måste vara uppmärksam så vill den gärna sväva bort i dagdrömmerier.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du ställer lite för höga krav på dig själv och då är risken stor att du misslyckas i dina egna ögon. Omvälden är betydligt mer förlåtande mot dig än vad du är. Försök att vara realistisk när du sätter dina målbilder. Det är alltid roligare att ha mål som faktiskt går att nå.

Skytten 22/11-21/12

Idag siktar du på stjärnorna och når trädtopparna vilket i sig inte är så tokigt. Du behöver verkligen få den här möjligheten att utvecklas eftersom du den senaste tiden allt ofta satt krokben på dig själv. Unna dig att få känna stolthet inför den insats som du faktiskt gör.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen bjuder på väldig variation. Det kan handla om allt från smärtsamma upplevelser till fysisk smärta eller att du känner dig allmänt hängig. Däremellan är du på topp och ditt humör pendlar efter hur du mår. Kvällen handlar om vänskap och om att förlåta och gå vidare.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under onsdagen försöker du sova ut ordentligt. Det har blivit lite si och så med sömnen de senaste dagarna och nu vill du försöka kompensera för det. Det är svårt om inte omöjligt att ta igen förlorad sömn och det kommer du känna av hela den här dagen. I övrigt en lugn och skön onsdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att göra saker som kanske inte är så roliga men som du kommer göra att du känner en stor tillfredsställelse när de är klara. Ibland är det bra att inte tänka för mycket utan bara agera. Kvällen handlar om dina beskyddarinstinkter.

Annons