Torsdag 19/8

19 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen klarnar vissa saker för dig och du får en bättre uppfattning om vad som förväntas av dig på arbetet och en idé om hur du ska kunna nå dit. Dagen bjuder också på en hel del skratt och en massa roliga aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra torsdag som varierar mellan aktivitet och vila. Du har många saker som du vill hinna med och då är det nästan lika viktigt att planera in pauser och vila som att planera in själva aktiviteten. Du mås orka hela vägen och det blir en lång men rolig dag och en ännu bättre kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen har du en förmåga att inte hinna med det du vill få gjort. Du dränker dig själv i onödigt detaljarbete och den tiden går ut över den tid du har för övriga insatser. Kvällen handlar om att skilja sanningen från lögn.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här torsdagen och du charmar alla du möter. Det har varit en periodvis tung period i sommar men nu känner du att det äntligen börjar gå din väg. Idag får du beröm för en insats som du gör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Precis när du har lyckats med en uppgift så läggs en ny på ditt bord. Du ogillar det här hetsiga tempot men du vet inte hur du ska kunna föra fram din åsikt till din chef. Hen har en förmåga att inte lyssna på någon annan än sig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska annorlunda torsdag där dina instinkter hjälper dig att fatta lite kontroversiella beslut. Oftast är du en person som föraktar magkänsla och helt förlitar dig på logik, men den senaste tiden har världen blivit lite upp och nedvänd och du tvingas att agera på ett nytt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ofta väljer den diplomatiska vägen i en konflikt, men inte idag. En person har verkligen gjort dig arg och du använder den ilskan till att ge igen snarare än till att hitta en lösning på ert bråk. Kvällen bjuder på en del nya tankar och idéer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska sarkastisk mot en person som du möter idag och i efterhand får du dig en tankeställare om att du gick lite för långt. Ditt problem med den här personen är att hen alltid lockar fram dina mindre bra kvaliteter. Kvällen handlar om att ha trevligt och äta god mat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen tar du tag i ett projekt som har med hemmet att göra. Du vet att det är på tiden att du slutade skjuta upp allt som du upplever som tråkigt men du kan inte låta bli att prioritera att annat än det du borde göra. Det visar du prov på idag.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen känner du dig fortfarande lite mör efter gårdagens berg och dalbana, men det är mycket bättre. Idag får du chansen att briljera för en person som inte sitter på samma kunskaper som du gör. Kvällen handlar om att flirta och om att bli smickrad av en persons uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen försöker du hinna med ett par projekt hemma, men du vill också hinna med att hjälpa en vän som har hamnat lite efter. Dagen går fort och du känner dig lite stressad. På kvällen är det god mat och familjen som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tror att du kan så mycket men när du ska bevisa vilka kunskaper som du har så märker både du och din chef att du överdrivet en del. Det här blir en obehaglig upptäckt för båda två. Visst är det jobbigt, men kunskap går att skaffa sig så det är bara att sätta igång och lära dig.

Annons