Fredag 20/8

20 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du övertyga en vän om att hen ska göra rätt för sig men hen är orubbligt envis och vill inte se något annat än sin egen vinning. Du blir besviken men inte så förvånad, det är inte första gången din vän har varit egoistisk. Kvällen handlar om en fest eller middag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön fredag med en trevlig och social av avlutning. Du kombinerar olika intressen den här dagen. Avslutningsvis träffar du en vän och det blir en kväll full av skvaller och upplysningar. Du känner att du går in i helgen med en härligt positiv energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att se på en problematik och det bästa du kan göra är att försöka vara positiv. Om du bemöter varje hinder med envishet och en tro på dig själv så kommer du märka att det mesta går din väg. Kvällen handlar om vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar ett krafttag mot din egen lathet idag. Du har tillåtit dig att vara väldigt fri under sommaren, men nu börjar vardagen igen och med den följer ansvar. Hela veckan har det varit svårt att skapa rutiner men idag tvingar du dig själv att följa ett ganska strikt schema. Kvällen handlar om hemmamys och om att sova tidigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du ha kul även om det väntar en del ganska tråkiga uppgifter. Du går in i den här dagen med en positiv attityd och du tvingar dig att behålla den oavsett vilka problem du stöter på. En chef ber dig göra något som egentligen inte är dina arbetsuppgifter. Våga säga nej.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tar du på dig mer ansvar än du behöver och det resulterar i att du kan tvingas arbeta över. Du brukar inte ha några svårigheter att planera din tid. Men under sommaren har din organisationsförmåga trubbats av något och det märker du av idag.

Vågen 23/9-22/10

Du påstår en sak men tycker egentligen en helt annan. Du har svårt att förklara för dig själv varför du väljer att mörka dina känslor. Du vet bara att din magkänsla säger dig att det är det rätta att göra. Du kommer märka att din magkänsla har rätt. Kvällen blir upplysande.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du iaktta vissa försiktighetsåtgärder men det går inte så bra som du skulle önska. Till stor del handlar det om att du inte riktigt vet vad det är du ska vara försiktig med och då fungerar din plan dåligt. Kvällen handlar om att muntra upp en deppig vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skyndar dig från en uppgift till en annan den här fredagen. Du vill bli klar tidigt så att du kanske kan gå hem lite tidigare, men när dagen närmar sig sitt slut inser du att du slarvat över vissa saker och du tvingar gör dem igen. Ibland vinner man tid på att vara noggrann från början.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du social och du njuter av livet. Det finns något som ligger och gnager inom dig men du försöker koppla bort den här händelsen och fokusera på det positiva i ditt liv idag. Under eftermiddagen upptäcker du att någon flirtar med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ovanligt vaken på tecken att något är fel. Du är orolig för en yngre släkting eller vän som har gått igenom en del hårda prövningar den senaste tiden. Du vet att hen är stark men du vet inte hur stark. Idag får du än en gång bevis på att det är en riktig vinnarskalle du har att göra med.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går i maklig takt och du hinner med det du ska men inte mer. Du vill gärna ligga steget före, men bristen på rutin efter sommarledigheten gör att du inte riktigt får till det lika bra som du brukar. Kvällen kan bli härligt romantisk.

 

Annons