Lördag 21/8

21 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har friheten att säga nej till ett projekt idag men du väljer troligtvis att tacka ja av två skäl. Det ena är att det finns en person som du vill imponera på och det andra skälet är att du genuint uppskattar den här typen av utmaningar.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir trevlig och går fort. Du varierar med att pyssla hemma, ägna dig åt en hobby och kanske träna eller ta en promenad. Lördagskvällen handlar om att umgås med människor som du inte sett på länge. Det blir en trevlig men en alldeles för sen kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns många hinder som du vill övervinna idag och det gäller att du har fokus om du ska lyckas. Tyvärr är du ganska distraherad och risken är stor att det resultat som du åstadkommer inte är i närheten med det du vill uppnå. Kvällen ser väldigt trevlig och social ut.

Kräftan 21/6-22/7

Du har börjat ta kontakt med en person från det förflutna igen. Än så länge är det sporadiskt, mest via telefonen men du vill gärna träffa hen. Det lustiga med den här personen är att du alltid hittar tillbaka till dina känslor för hen oavsett hur lång tid det går.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en omtumlande lördag som bjuder både på överraskningar, nyheter och en hel del oväntade händelser. Mycket handlar om ett beslut som du fattat för länge sedan. Det är först nu som konsekvenserna av ditt agerande börjar visa sig.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen har du fullt upp med att hinna med det du planerat och därför blir du irriterad när en familjemedlem har lagt in ytterligare aktiviteter den här dagen. Du har svårt att säga nej eftersom din familjemedlem har lovat en insats från alla och inte bara sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en nervositet och en frustration i ditt tecken som visar sig idag. Det handlar om att du väntar på ett besked som dröjer och du börjar blir orolig att du aldrig kommer att få det. Ditt problem är att din fantasi skenar iväg med dig när du är upprörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du kan mer än du visar men du verkar vilja behålla en del av din skicklighet för dig själv. Det är som om du räknar med att den kan bli ett användbart verktyg att plocka fram vid ett annat tillfälle. Kvällen handlar om att ha motivation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara seg i starten och det är du verkligen den här lördagen. Veckan har fullkomligt tagit musten ur dig och du har ett starkt behov av att få sova ut ordentligt. Idag ställs du också inför ett ganska tufft, men ändå trevligt val.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en stressig men väldigt rolig dag och en fantastiskt social, överraskande och annorlunda kväll att se fram emot. Vad du bör räkna med är för lite sömn så har inga krävande uppgifter inplanerade på söndagen för då kommer du misslyckas ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är osäker på vad det är du egentligen lovat en släktings men du är för finkänslig för att fråga rakt ut. Ibland kan du försvåra din situation genom att inte vara lite mer direkt. Kvällen handlar om efterlängtade familjemedlemmar och om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen försöker du fokusera på att vila och ta det lugnt. Du har inte mått hundra den senaste tiden så nu är det dags att lyssna på din kropp och ta in de signaler den sänder ut. Du behöver inte alltid orka, ibland får man vara trött.

Annons