Söndag 22/8

22 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lagom lättjefull. Du gör inte särskilt mycket nytta den här dagen, men du hämtar energi och laddar dina batterier. Under eftermiddagen får du chansen att bevisa precis hur tävlingsinriktad du kan vara.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en fridfull dag för din del. Den handlar om att bara vara och att se till att mentalt förbereda dig inför kommande vecka. Om du fortfarande har semester så behöver du en dag att ställa om dig till arbetsläge igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen får du höra en nyhet som delvis chockerar dig. Det handlar om en person som en gång stod dig nära men som du nu inte alls av olika skäl umgås med. Det du får höra om den här personen stärker din åsikt att ett uppbrott mellan er var det bästa som kunde ske.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ägnar du dagen åt ett fritidsintresse eller åt att umgås med vänner. Det blir en dag som bjuder på lite sommarkänsla. Det finns något lättsinnigt över den här söndagen, det är som om du kan glömma alla vardagliga problem för en stund och bara njuta av nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du mår kanske inte toppen fysiskt just nu men du kämpar på. Det kan vara en förkylning eller kanske värk i leder eller muskler. Oavsett så tänker du inte låta ett fysiskt problem hindra dig från det som du har planerat att göra. Plötsligt märks influensen från jord tydligt och din envishet är större än ditt förnuft.

Jungfru 23/8-22/9

Du säger ingenting även om du verkligen skulle vilja dela med dig av det som du vet. För dig är det nästan heligt att behålla en hemlighet för dig själv om du lovat att vara tyst. Det blir ännu viktigare eftersom du i din grundpersonlighet gillar att skvallra.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen är du gärna utomhus. Frisk luft ger dig perspektiv på livet och får dig att slappna av. Det har varit lite för mycket inomhusaktiviteter de senaste veckorna. Har du möjlighet kombinerar du gärna en promenad med att träffa en eller flera släktingar.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Söndagen handlar om att bejaka även de mest vansinniga idéer som du får. Just nu så snuddar vissa av dina infall vid genialitet så det gäller att ge dig själv en chans. Tänk på misslyckanden är vägen till framgång. Du måste göra fel för att lära dig hur du ska göra rätt.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter lite väl mycket över dina framgångar den här söndagen och det kan irritera en vän. Hen tycker du är alldeles för egocentrisk, men skulle aldrig säga det rakt ut. Ett tips är att koppla på din intuitiva förmåga så att du kan känna in din omgivning reaktioner lite bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Du drar dig undan idag. Efter en ganska sen kväll igår behöver du vara var ifred och smälta alla intryck. Den här dagen är ingen bra dag om du måste prestera på något sätt. Den här dagen handlar om vila och om återhämtning. Det är först på kvällen som du piggnar till.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite väl optimistisk när det gäller en sportslig insats av något slag. Även om du vet att du inte kan räkna med framgång så håller du tummarna för ett lag eller en person. Det här kan bli något av en besvikelse för dig, men du ältar inte ett misslyckande särskilt länge utan du fokuserar framåt istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen är du gärna i lantliga miljöer och du tillbringar så mycket tid du kan utomhus. För dig är möjligheten att pyssla i en trädgård eller promenera i skogen ett sätt att hämta både kraft och inspiration. En konflikt i familjen upptar mycket av din tid och du behöver få rensa tankarna.

 

Annons