Måndag 23/8

23 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndag en handlar om framtiden och om att fokusera på ett privat projekt som du ska påbörja. Det blir en intressant och lärorik dag som även för med sig en hel del nya frågeställningar. Kvällen handlar om en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv, förvirrande och smått kaotisk. Du känner ett behov av att få landa i vardagen, men varken tidsschemat eller dina uppgifter tillåter en mjukstart på veckan. Det är bara att fokusera på att göra en sak i taget.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du prioriterar dina vänner idag och det kan gå ut över ditt arbete. Mycket handlar om en konflikt som du varit bidragande till men som du nu vill reda ut. Det är så många missförstånd i den här härvan och det enda sättet att få bukt med dem är att vara brutalt ärlig.

Kräftan 21/6-22/7

Din ekonomi är inte den bästa. Även om du tjänar bra så har du en förmåga att rätta munnen efter massäcken vilket innebär att du gör av med mer pengar ju mer du tjänar. Under den här dagen funderar du på att göra en investering men du inser att du inte riktigt har råd med det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en förvirrande start på veckan. Du är trött och grinig, men du möts av människor som förväntar sig din bästa och mest sprudlande sida. Du har två val, antingen gör du klart från början att det här inte är din dag eller så biter du i det sura äpplet och sätter upp en glad fasad.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du få rätsida på ett problem som uppstått redan under förra veckan men som inte gått att ordna till förrän nu. Det blir en både konfliktfylld och tuff dag, men du är ändå nöjd med din insats när du går hem.

Vågen 23/9-22/10

Du fokuserar på ett mål i taget och det är bra för dig. Om det blir för mycket på en gång så tappar du koncentrationen och då blir resultateten därefter. Under den här dagen får du intressant information av din chef. Det gäller arbetet generellt men det kan också påverka dig rent personligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på humör för att skoja men din kollega känner precis tvärtom. Räkna med en hel del practical jokes. Försök att bita ihop, du kan gott bjuda på dig själv lite. Du är ofta för allvarlig, särskilt när det kommer till jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag förväntas du komma upp med en plan och du har haft hela sommaren på dig att dra upp riktlinjerna för den. Tyvärr har du inte gjort någonting på den här uppgiften och det gör att du står helt oförberedd vilket gör din chef besviken.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att göra upp framtidsplaner och om att fokusera på vissa mål. Just nu finns det två typer av Stenbockar som dominerar. Det som är väldigt målinriktade och fokuserade och de som sätter privatliv och det sociala i första rummet. Fundera på vem du är av dessa två.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen får du en chans att utveckla en idé som du har. Det som från början kändes nästan omöjligt börjar mer och mer likna en realistisk plan. Tacka vare konkreta mål, hög ambition och en långsiktig plan är du på väg att lyckas nå framgång.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att överväga något som kan bli verklighet om du verkligen vill. Du har så svårt att bestämma dig just nu och din velighet påverkar alla områden i din vardag. Det här är en övergående, men rätt så dominerande inflytande på ditt horoskop.

Annons