Tisdag 24/8

24 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen inser du att en person är borta eller sjuk och det gör dig lite besviken. Du vet inte riktigt varför men den hen får dig alltid att dra lite extra på smilbandet. Av någon anledning känns jobbet lite roligare när hen är där.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lugnare än måndagen. Du har bättre koll och du kan andas ut. Idag läggs nya uppgifter på dig och du inser att det är både bra samtidigt som det kommer att ta mer tid i anspråk. Kvällen handlar om att odla privata intressen och om att kanske träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att zooma ut när saker blir ointressanta och det händer idag. Problemet är att du kan missa väldigt viktig information som du kan ha användning av längre fram i höst. Kvällen handlar om en vänskap och om intriger.

Kräftan 21/6-22/7

Du slutar aldrig att förvåna en äldre släkting. Just som hen tror att hen har greppat vad det är du vill så ändrar du åsikt vilket förvirrar hen. Under den här dagen visar du prov på en för dig ovanligt stor velighet. Kvällen handlar om en flirt som börjar bli lite seriös.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar över en vän, men du känner dig inte helt bekväm med att fråga rakt ut. Hen har en förmåga att vara lite hemlighetsfull och du respekterar hen för mycket för att inkräkta på hens privata sfär. Idag får du ett besked via mejl eller brev.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en seriös person som ofta tar ditt arbete på lite för stort allvar. Även om du innerst inne vet att välden inte kommer att gå under om du slappnar av lite så behandlar du dina plikter som om det vore så allvarligt. Idag lyckas en kollega få dig att bli lite mer avslappnad och det mår du bra av.

Vågen 23/9-22/10

Du har gjort en bra insats den här veckan, men för det räcker det trots veckan precis börjat. Du känner att orkar inte lägga ned så mycket energi som det skulle krävas för att få till det resultat som dina chefer förväntar sig av dig. Du har helt enkelt inte fått upp tempot så mycket ännu.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns en person som presterar lite bättre än dig hel tiden och det tycker du är irriterande. Det är som om hen använder dig som måttstock och sedan ser till att göra ännu lite bättre ifrån sig ändå. Det handlar om konkurrens men den är inte öppen. Kvällen bjuder på en glad överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen fyller du i luckorna för en kollega som varit borta. Det är en hel del information som hen måste ta in och risken är stor att du glömmer något viktigt om du inte förbereder dig för det här mötet. På kvällen är du på festhumör, det är ju lill-lördag trots allt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen har du planer på att resa eller temporärt byta miljö. Det här blir verkligen den kickstart du behöver för att komma igång under hösten. Den kommande veckan kommer du att knyta många nya och väldigt värdefulla kontakter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig lite undan idag. Det är viktigt att du får tid att göra det du ska på arbetet eftersom du inte kommer kunna köra lika länge som vanligt. Tyvärr finns det personer som inte uppfattar dina signaler utan söker upp dig ändå. Eftermiddagen bjuder på ett välkommet miljöombyte.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen har du ett uppdrag som inte går så fort som du skulle önska. Du inser att den person som gjort förarbetet har slarvat en hel del och lämnat mycket åt dig som redan borde vara klart. Kvällen handlar om att vara uppriktig.

Annons