Torsdag 26/8

26 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du väva samman fakta med gissningar. Det är svårare än det låter och du känner att du skulle behöva ha lite mer kött på benen. Ett tips är att kontakta någon som har längre erfarenhet än du inom det här området.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som tar små steg framåt utan att stressa. Idag betar du av en hel del måsten och du känner dig nöjd med hur allt vävs samman till en fungerande helhet. På kvällen tvingar du dig att göra något som är bra för dig som att promenera eller träna. Du vet att det känns bra när du väl gjort det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker du komma ikapp på flera områden. Det blir en intressant men ganska intensiv dag. En konflikt på arbetsplatsen trappas upp och det finns en stor risk att hamnar mitt emellan två starka viljor.

Kräftan 21/6-22/7

Du gillar att skvallra och du gillar att uppdatera dig på all form av information. Det är inget du är stolt över samtidigt borde du se det positiva med din nyfikenhet på din omgivning och på externa relationer. Om du håller dig till en etisk kodex så blir det lättare att sortera nyttigt och elakt skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att lära känna människor igen. Efter en lång tid med stor frånvaro på arbetsplatser, hemarbete eller hemmastudier så är mycket tillbaka till det normala. Nu måste du åter igen knyta kontakter och skaffa dig ett socialt skyddsnät. Du påbörjar den uppgiften idag.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att skilja på rätt och fel vilket kan vara svårare än det låter. Det finns en hel del gråzoner och du måste bestämma dig för vad din gräns går. Idag ställs du inför ett extra känsligt dilemma som kräver att du rannsakar dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen försöker du helt enkel komma ikapp inte bara fysiskt utan även psykiskt. Det har varit mycket den senaste tiden och ibland känns det som om din hjärna går på högvarv dygnet runt. Du borde börja med mental nedvarvning så som till exempel meditation.

Skorpionen 23/10-21/11

Under dagen får du höra något som gör dig upprörd. Det har med en kollega att göra och om hur hen har behandlats av sina chefer. Tänk på att en historia ofta har två sidor så du kanske inte skulle döma situationen enbart utifrån din kollegas perspektiv. Ta reda på lite mer fakta först.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en uppgivenhet och en trötthet över ditt tecken idag. Det är som om du inte riktigt kommer igång efter semestern. Både kroppen och hjärnan har gått på lågvarv så länge att det är svårt att steppa upp tempot. Försök att sätta konkreta mål att arbeta emot.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir både vilsam och högintensiv på samma gång. Under delar av dagen ger du allt, medan resten av dagen handlar om att vila och ta det lugnt. På kvällen märker du att du saknar en vän, familjemedlem eller släkting. Ni brukar inte vara ifrån varandra så det känns när ni är det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra men det kan vara svårt att fokusera på jobbet när så mycket annat kallar på din uppmärksamhet. Du vill gärna hinna med både att vara social, jobba effektivt och få tid över till en hobby eller träning. Om du ska hinna med allt bör du kliva upp rätt tidigt på morgonen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har återgått till rutiner och det känns bra. Det som du saknar mest är att vara utomhus så mycket som du varit de senaste månaderna. När Fisken väl börjar vara mycket utomhus blir hen lätt biten av det och har svårt att gå tillbaka till att spendera det mesta av sin dag inomhus.

Annons