Lördag 28/8

28 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du borde kliva upp lite tidigare på morgonen för att skapa en sammanhängande rutin både i vardag och på helg men samtidigt är det så skönt att få sova ut när tillfälle ges. Lördagen handlar om att vara fri att göra det du känner för och om att lägga alla krav på prestation åt sidan.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen har du fullt upp och det gäller att ha tempo om du ska hinna med. Samtidigt så går tiden fort och du har kul. Kvällen handlar om vänskap, om att äta gott och om att utforska nytt territorium. Det blir en rolig och händelserik lördag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite seg i starten den här lördagen men du ursäktar dig med att det blev lite sent igår. Du har inga riktiga måsten så passa på att utforska din konstnärliga sida lite mer. Månen i stark i ditt tecken just nu och får din kreativitet att blomma ut.

Kräftan 21/6-22/7

Du är feg när det gäller att konfrontera en person som står dig nära. Du tycket inte om att ni är osams och därför väljer du att backa istället för att säga som du tycker. Det här är en lösning som inte kommer att fungera i längden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Du har haft en händelserik och bitvis ansträngande vecka men nu lägger du de här bekymren bakom dig och börjar blicka framåt istället. Under dagen får du chansen att testa en ny idrott eller fysisk hobby av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är osäker på hur du ska reagera på ett ovanligt aggressivt beteende från en bekant eller granne. Hen brukar vara ganska lågmäld, men idag är det som om en demon flugit i hen. Tänk på att det troligen rör sig om privata bekymmer än om er relation. Kvällen blir fantastisk.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att mysa och ta det lugnt. Om du av någon anledning ändå måste arbeta så väljer du att göra det bästa av situationen. Kvällen handlar om att ha roligt, träffa nya människor och om att korsa vissa gränser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kalibrerar risken med ett företag som du vill ta dig an. Du vet att det finns en hel del saker som kan gå snett, samtidigt så vill du ändå ge dig själv en ärlig chans att utmana dig rädslor. Det blir en händelserik och intensiv lördag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en trötthet och en uppgivenhet som inte funnits där tidigare. Det handlar om att du måste försöka att peppa dig själv lite mer. Gör något som du verkligen tycker om idag. Det viktiga är att du kommer ut och rör på dig och träffar människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir lika intensiv som resten av veckan, men den här dagen lyfts dina förmågor fram och du får massor av beröm vilket gör dig generad. Du är inte van vid den här typen av uppmärksamhet. På kvällen umgås du med en förebild av något slag och det stärker din motivation ännu mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant men ändå lugn lördag för din del. Du får goda nyheter den här dagen och du blir förvånad när du får höra att en vän eller släkting hyllats för en insats. Under eftermiddagen försöker du att både njuta av att vara ledig samtidigt som du vill utmana dig själv fysiskt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du säger för mycket när du öppna munnen idag samtidigt kan du helt enkelt inte hålla dina tankar för dig själv. Det din vän vill tar onödiga risker med något som är kärt för er båda två. Det här är något som du inte kan tolerera.

Annons