Söndag 29/8

29 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en annorlunda och rolig söndag där du är mer utomhus än du brukar vara. Dagen handlar om konkreta uppgifter och om att bygga mental styrka. Kvällen blir mysig och mindre intensiv än dagen. Du passar på att varav ned innan arbetsveckan börjar på allvar.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är du lite seg, men du biter ihop och när du väl kommer igång så flyger tiden fram. Idag förbereder du bara det du måste göra och inget mer. Kvällen handlar om hemmamys och den blir lite senare än du egentligen tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött idag så passa på och vila om du kan. Ditt problem är att du allt för ofta fokuserar på vad du inte kan istället för vika möjligheter du har. Negativitet kan vara utmattande och en källa till ständig oro. Försök att arbeta bort den typen av tankar och koncentrera dig på det som är bra.

Kräftan 21/6-22/7

Du tjafsar med en släkting eller vän idag och det tar på din energi. Ditt problem är att du ofta känner en frustration över den här personen eftersom ni är så olika. Du har svårt att acceptera hens egenheter. Tänk på att du får ta personerna i ditt liv som de är, det är inte din uppgift att förändra dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ränderna går aldrig ur, det är något som du märker av idag. En vän som tidigare visat sig opålitlig göra samma sak igen men den här gången är du förberedd och kan svara på hens agerande. Kvällen handlar om en släkting och hens behov av hjälp.

Jungfru 23/8-22/9

Du är envis och det är bra eftersom det är din envishet som kommer att underlätta för dig under den kommande veckan. Du står för en utmaning och du tillbringar söndagen med att mentalt förbereda dig. Kvällen handlar om att vara exakt.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på att ta det lugnt. Är vädret dåligt så tillbringar du gärna dagen inomhus och myser uppkrupen i soffan med en bra bok eller film. Den här dagen handlar om återhämtning och om att få en paus i vardagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hör ett rykte som du inte kan få bekräftat och det gör dig frusterad. Om det här skulle visa sig vara sant så kan det få långtgående konsekvenser så du hoppas på att det du hört är falskt. Under dagen skriver du med en person som plötsligt tagit kontakt med dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att säga nej och att stå för dina åsikter. Du brukar ofta ge med dig när det kommer till den här personen, men idag ska du vara stark och visa att du faktiskt är av en annan åsikt än hen. Kvällen blir härligt harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utmanar dig själv idag också, men det blir inte riktigt lika högintensivt som de andra dagarna. Idag får du tid till att vila och återhämta dig. En nyvunnen vän hör av sig med ett frestande förslag som kan gynna både dig och hen på sikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att ta det lugnt och vila den här söndagen. Det finns en rastlöshet inom dig som gör att du önskar att du var någon annan stans än du faktiskt är idag. Under dagen får du roliga nyheter och det ger dig lite energi. Kvällen blir sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du vara ute så mycket vädret tillåter. Det blir en bra men ändå ganska varierande söndag där ditt primära mål är att njuta av naturen tillsammans med vänner eller familj. Kvällen handlar om god mat och gemenskap.

Annons