Måndag 30/8

30 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vakna med ett fräscht och öppet sinne. Den här dagen tar du emot en massa värdefull information och det gäller att du vågar ta risker. Genom att agera med tillförsikt och vilja kommer att lyckas med dina initiativ.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska enformig måndag, det enda som sticker ut är vissa uppgifter som har med en mer årsbaserad plan att göra. Den här dagen är du väldigt trött när du kommer hem och du orkar inte motivera vad du ska och inte ska göra för en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Trots ny vecka och trots att ledigheterna är över så känner du dig inspirerad att ta tag i vardagen igen. Just nu har du många idéer som cirkulerar i skallen och du gör ditt bästa för att förverkliga dem.

Kräftan 21/6-22/7

Du säger inte nej till lite omväxling och idag får du möjligheten att testa på nya arbetsuppgifter. Det blir en rolig och inspirerande början på veckan även om du är lite tröttare än du skulle behöva vara om du fick ordning på dina sovvanor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen reagerar du starkt på hur en kollega pratar om andra personer. Du upptäcker att du inte alls delar hens ganska nedvärderande sätt att se på sina medarbetare. Här kan du antingen välja att säga vad du tycker eller tiga med din irritation.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en sak i taget idag. Det är ingen idé att stressa eftersom då blir det ändå inte bra. Genom att fokusera på det viktigaste klarar du igenom måndagen och har krafter över till en hobby eller till träning på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Det är en dag som bli ganska långtråkig om du inte försöker hitta glädje i dina kollegor. Just nu är det mycket slentrian i ditt arbete och du tycker att du gör samma sak hela tiden. En kvällskurs eller en ny hobby kan få dig inspirerad igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad på en vän som inte tar till vara på sin talang. Om du var lika begåvad som hen skulle du utnyttja det till fullo. Din vän är ganska tillbakadragen och känner inte för att dra uppmärksamhet till sig, försök att ha det i åtanke.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen argumenterar du med en släkting eller familjemedlem om en kommande högtid. Ni är aldrig överens om hur eller var ni ska fira den här speciella dagen och den här diskussionen är återkommande varje år.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du tillbaka i rutinerna igen och det passar Stenbocken bra eftersom vardag och rutin får dig att känna en säkerhet. Till skillnad från många andra tecken så berör slentrian inte dig på samma sätt. Stenbockar är bra på att nöta, nöta och nöta till perfektion. De som kan bli frustrerande är yngre Stenbockar.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen blir du medveten om ett allvarligt fel som en kollega har gjort. Du kan fortfarande rätta till det samtidigt som det kan vara nyttigt för den här personen att lära sig av sina misstag eftersom det är den enda typen av lärdom som hen tar till sig av.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger ingenting eftersom du lovat att vara tyst men det går emot varje fiber i din kropp. Du lovade innan du visste vad det rörde sig om och det är ett misstag som du inte tänker begå fler gånger. Kvällen handlar om att lita på en släktings förmåga att fatta vettiga beslut.

Annons