Tisdag 31/8

31 aug, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen stöter du på problem när du försöker öka arbetsbördan för en gruppmedlem. Hen är inte särskilt motiverad att göra mer än minsta möjliga ansträngning i det här samarbetet. Du blir besviken på din kollegas uppförande.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen har du en del saker som du måste bli klar med innan du går hem och det kan hända att du känner en besvikelse över att tvingas jobba sent. Tänk på att det inte är så ofta som du behöver stanna över. Kvällen handlar om ett fritidsintresse som du nyligen plockat upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen försöker du prata sönder en kollegas försvar. Du vill gärna locka med hen ut efter jobbet men just den här personen umgås av princip nästan aldrig privat med kollegor. Du är nyfiken på hur hen uppför sig utanför arbetet.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en plan men den planen är beroende av en kollegas medverkande. Nu försöker du använda dig av din charm och din humor för att locka med den här kollegan i din plan. Om du bara tänker igenom vad du ska säga är chansen stor att hen inte kan motstå din invit.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska långtråkig tisdag, men den uppvägs av en roligare kväll. Vissa dagar passerar utan att det händer någonting. Inte ens dina arbetsuppgifter är särskilt inspirerande. Kvällen handlar om en förälskelse.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inga risker idag. Det här är för viktigt för att sjabblas bort bara för att du är trött eller okoncentrerad. Genom att arbeta metodiskt och väldigt fokuserat så lyckas du med det du förutsatt dig att göra. Kvällen handlar om vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Du säger ingenting så har du ingenting sagt. Genom att hålla dina åsikter så undviker du en öppen konflikt, men stämningen är minst sagt spänd mellan dig och en kollega. Kanske skulle det vara bättre om ni rensade luften istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du undvika att hamna i klister. Du håller låg profil för att inte dra till dig någon onödig uppmärksamhet. Det handlar om en chef som av någon anledning verkar ogilla dig och som bara går och väntar på att du ska göra fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar flera bra initiativ idag och det får du höra av din chef. Genom att du är så idérik så inspirerar du andra till att tänka friare. Du ogillar ramar och regler, men idag stöter du på en person som är precis tvärt emot dig. Hen lever för att följa varje regel som finns.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att samarbeta över gränserna och om att vara flexibel. Vanligtvis ogillar Stenbockar grupparbete eftersom du blir beroende av andra personer insatser, men idag tycker du det är skönt att kunna bolla dona tankar och idéer samt att få hjälp när du halkar efter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du brukar inte vara den som skriker och gapar men idag blir du arg på riktigt och då har du svårt att hålla inne med dina känslor. Det är en kollega som vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att få dig att se rött.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte så inspirerande som du hoppats på men den går fort och du har roligt. Genom att visa vem du är och hur mycket humor du har lyckas du charma en relativt ny bekantskap. Hen blir helt duperad av din utstrålning.

Annons