Onsdag 1/9

01 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska enformig dag och du är uttråkad. Du har inte sett nya miljöer eller fått inspiration på väldigt länge så det är därför du har ont om fräscha idéer. Kanske borde du planera en utflykt eller en kortare resa om inte för att försöka få tillbaka kreativiteten.

Oxen 20/4-20/5

Idag maximerar du din effektivitet och din vilja att prestera visar sig i dina resultat. Du jobbar inte bara fort utan du är också noggrann vilket gör det till en fröjd att samarbeta med dig idag. Kvällen handlar om en efterlängtad vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att neka en släkting en tjänst, men idag kommer hens förfrågan ganska olämpligt. Du vet inte vad du ska säga för att få hen att förstå att du gärna skulle hjälpa till om du bara kunde. Kvällen blir härligt varierande.

Kräftan 21/6-22/7

Du säger ingenting högt men du tänker med utropstecken idag. Fast du väljer att vara tyst är det inte svårt att räkna ut vad du tycker. Du har aldrig haft ett bra pokerface. Kvällen handlar om att offra något du gärna vill göra för att hjälpa en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du charma en chef eller en mentor av något slag. Hen är lite för luttrad för att gå på dina knep, men hen blir ändå lite charmad av dina enträgna försök. Du visar mycket kreativitet och vilja idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du följer en lång tradition idag och det gör dig trygg. Det familjära i att veta precis vad som förväntas av dig får dig att må bra. Det i kombination med en mjukhet som Venus placering för med sig gör dig ovanligt svår att motstå.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen säger du varken ja eller nej till en person som vill avkräva dig ett svar. Du är stark i din ståndpunkt för du vet att om du ger efter så kommer du att ånga dig längre fram. Det här är en typ av beslut som måste få ta tid att fatta.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir inte så mycket gjort idag som du skulle vilja, men du har trevligt och du är ovanligt social. För en gångs skull känner du att du helt och fullt passar in. Vanligtvis brukar du tycka att du är anpassningsbar till vilka grupper som helst, men du väljer ändå att hålla en viss distans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen får du möjligheten att ändra på något som blivit fel. Det enda är att du vet att det kommer att ta mer tid i anspråk än du egentligen har och det gör dig tveksam. Tänk på vad du har att vinna i längden på det här beslutet.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen har du inte så mycket att göra utan kan ta det ganska lugnt. Om du tränar så anpassar du träningsmängden efter arbetet så idag är en bra dag att göra det lilla extra. Under dagen tar en person kontakt med dig och vill ses. Du blir både smickrad och förvånad samtidigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det går lite segt just nu, men bara därför ger du inte upp. Genom att tvinga dig igenom en väldigt tråkig arbetsuppgift känner du sig stärkt i karaktären och redo att ta dig an lite tuffare utmaningar. Kvällen handlar om att planera hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Det går så där för dig idag. Du får inte riktigt ihop alla tankar till det som du vill förmedla. Försök att skriv ned hur du tänker och börja bena ut en sak i taget för att skapa lite mer ordning. Under kvällen väntar en överraskning.

Annons