Fredag 3/9

03 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att hålla många bollar i luften samtidigt. Det känns kanske inte så enkelt till en början, men när du väl får en generell uppfattning om vad som bör hinnas med den här dagen har du inga problem med jongleringen. Kvällen handlar om att ta plats.

Oxen 20/4-20/5

Det blir både en intensiv och slitsam dag där du till stora delar jobbar helt ensam utan stöd. Trots att det är hög press på dig har du kul. Du gillar att se hur ditt arbete växer fram och idag blir du ovanligt nöjd med ditt resultat. Du får också fin feedback från dina chefer. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du bir arg när en kollega går i försvar för en person som behandlat dig illa. Du trodde att din arbetskompis var på din sida, men det visar sig att hen inte resonerar som du gör. Kvällen blir rolig men lite för sen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det finns en glädje och en spontanitet som var länge sedan du hade i ditt tecken. Idag öppnar du upp dig samtidigt som du är nyfiken på att lära känna nya människor. Kvällen handlar om gamla synder.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du att inte kritisera en kollega hur frestande det än är. Du vet att hen ändå inte kommer att lyssna på dig så varför tala för döva öron. Under dagen hör en vän av sig med en lite märklig nyhet. Det här blir något att tänka igenom.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du att inte ta på dig förmåga uppgifter eftersom du vill komma hem i tid. Din chef litar obetingat på dig men hen har också en tendens att skjuta över alldeles för mycket ansvar på din axlar. Det är på tiden att du säger ifrån. Kvällen blir härlig och social.

Vågen 23/9-22/10

Du chansar inte idag fast det är precis vad du borde göra. Om du tog ut svängarna lite mer skulle du få igång din kreativitet på ett helt nytt sätt. Det handlar om att se möjligheter och att tänka utanför boxen. Kvällen blir rolig och fartfylld.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inget du kan göra för att få en vän att ändra sin åsikt. Hen har gått för långt för att kunna vända om så du plågar bara hen när du påpekar vilka misstag hen håller på att begå. Det är bättre att försök stötta med konstruktiva råd istället för att kritisera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är medveten om att du gör helt fel idag men du kan ändå inte hjälpa det. Eftersom du snurrade till det från början så blir allt virrigt och ju mer du försöker ställa saker till rätta ju tokigare blir det. Kvällen kretsar kring vänner, kring att träffas och ha kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag springer du en hel del hit och dit. Det verkar som om du ska vara på många olika platser idag och det blir en del tranporterande mellan dessa punkter. Trots att det periodvis är lite stressigt så har du kul och du testar på nya uppgifter. Kvällen handlar om att svetsa samman än redan tajt grupp.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del på jobbet men när du betat dig igenom högen av måsten väntar en hel del roliga saker. Eftermiddagen ägnar du med fördel åt en hobby. Det blir en intressant och berikande fredag. När kvällen kommer är du väldigt trött men på gott humör.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite osäker på hur du ska reagera på en vän som hela tiden försvarar sig. Du försöker att förklara att du inte anklagar hen för något utan att du bara vill ge hen lite tips från den erfarenhet som du har. Kvällen blir ovanligt romantisk.

Annons