Lördag 4/9

04 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är upprörd över något som du fått höra, men det är inte mycket du kan göra åt situationen som den ser ut just nu. Det du måste försöka ar att bita ihop ändå och se det som är positivt i det som händer. Under eftermiddagen umgås du gärna med släkt eller familj.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite seg i starten idag men det gör ingenting. Har du möjlighet ska du försöka sova ut annars kanske du kan ta en lite powernap under dagen. Den här lördagen handlar om saker som måste göras och saker du vill göra. Kvällen blir riktigt lyxig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter en väns omdöme, men du vet att hen trasslat in sig i ännu jobbigare situationer men ändå lyckats ta sig ut till sist. För dig är det viktigt att lita på din vän trots att det inte ser så lovande ut. Kvällen handlar om ett förslag.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter verkligen till fullo den här lördagen. Det handlar om allt från att hämta energi i naturen till att umgås med människor som du älskar och respekterar. Idag hamnar du i en konstig diskussion med en person som egentligen inte finns i ditt liv längre. Du är alltid överkänslig mot allt hen säger.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar klivet fram på scenen idag och det gör du med självsäkerhet och pondus. Det är härligt att se dig agera på det här sättet. Solen ger dig inte bara karisma utan även en härlig busighet. Det finns något oemotståndligt hos dig och du kommer märka att många omkring dig vill lära känna dig bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inte riktigt så som du planerat idag. En vän ställer in en gemensam aktivitet och du har plötsligt en massa extra tid. Utnyttja den till något vettigt. En släkting hör av sig för att hen behöver ditt råd.

Vågen 23/9-22/10

Du tycker att det är trist att inte kunna få den hjälp du behöver, samtidigt förstår du din släkting. Hen är alltid fullbokad och du måste hitta någon annan att be om hjälp. Kvällen blir härligt livfull och väldigt intensiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror på ett rykte som visar sig vara osant.  Det är lite jobbigt att erkänna att du haft fel, men samtidigt är det ärligast att inte sopa igen spåren efter sig. Under eftermiddagen stöter du på den person som du minst av allt vill träffa men som du mest av allt skulle behöva prata med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en trevlig och social dag och kväll. Du umgås med vänner äter gott och njuter av att vara ledig. Den här dagen kretsar kring allt som du älskar i livet, vänner familj och att bara kunna umgås under avslappnade förhållanden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite trött idag och det kan hända att du struntar i att göra något som du lovat att genomföra. En person blir väldigt besviken på din nonchalanta inställning. Kvällen handlar om lite extra lyx och om att planera inför framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir inte så som du tänkt dig idag med en viss hobby. Det kan vara vädret eller annat som spelar dig ett spratt. På sätt och vis är det bra för då får du lite extratid med familjen under eftermiddagen och kvällen. Ett rykte gör dig lite generad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på att inte bli upptäckt när du försöker tjuvlyssna idag. Du vet att det är fult gjort, men samtidigt så vet du också att det diskuteras information som du kan ha nytta av och i det här fallet så går vinstintresse före etik.

Annons