Söndag 5/9

05 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen passar du på att vilar upp dig ordentligt. Du har ett behov av att få ta det lugnt. Det är som om de här första veckorna sög musten ur dig och nu måste du hämta kraft när du är ledig. En lämplig aktivitet den här dagen är någon form av träning som får igång kroppen lite.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen är en blandning av aktivitet och vila. Är vädret fint så spenderar du gärna några timmar utomhus och njuter av solen. Den här dagen handlar om att mentalt förbereda sig inför vad som kommer att bli en intensiv höst. En vän har behov av att få prata av sig och du finns där för hen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen försöker du att inte riskera några avvikelser från ditt ganska strikta schema. Det handlar om att du vet att om du inte håller dina tider så kommer du inte hinna med allt. Lite skvaller om en person som du betraktar som din fiende piggar upp.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Den här dagen handlar om att sopa igen spåren efter ett misstag som du har gjort. Det är ganska stor sannolikhet att du kommer bli upptäckt så det bästa är om du är ärlig, men som situationen ser ut så chansar du hellre på att du kan dölja det som du gjort.

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande gott humör den här söndagen. Saker går äntligen din väg och du känner ett härligt flöde i ditt liv. Den här dagen handlar om vänner, kanske om kärlek men främst om familjen. Det blir en bra dag som kan bjuda på några kulinariska överraskningar.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar små, små steg mot ditt mål, men det gör dig inte så mycket så länge du rör dig i rätt riktning och så känns det nu. Under den här dagen får du möjligheten att rätta till ett litet fel som du gjort och det känns skönt. Under dagen får du höra en ganska tung hemlighet som en vän går och bär på.

Vågen 23/9-22/10

Du undviker en person idag och det gör du främst för att du upplever hen som väldigt tidskrävande. Visst är hen din vän och du lånar hen alltid ett öra om det behövs, men vissa dagar är du så känslomässigt dränerad att du behöver få tid för dig själv och så är fallet idag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen är du gärna utomhus. Du hämtar inspiration från naturen och från de förändringar som pågår omkring dig. Det finns två typer av Skorpionen, skogsmullen och stadsråttan. Oavsett vilken du är så tillbringar du dagen i den miljö som gör dig mest bekväm.

Skytten 22/11-21/12

Idag gör du av med på tok för mycket pengar på något som du egentligen inte behöver men som du vill. Ha. Du intalar dig att du måste ha den här saken men när den väl är köpt så känns det fel. Tänk på att det mesta har ångerrätt. Du kan använda pengarna till ett framtida projekt som du sparar till.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir aktiv och du har fullt upp. Den här dagen handlar om att hinna med en hel del saker som du vill får gjort under en ganska begränsad tid. Idag får du också en komplimang som gör dig väldigt glad. Du har fått en beundrare och hen kanske hör av sig idag via ett samtal eller sms.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på en kollega som inte vet vart gränsen mellan er går. Hen hör ständigt av sig när du är ledig och det är att inkräkta på ditt privatliv. Du måste sätta ned foten. Det är dags att den här personen börjar fatta egna beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter ett svar men det sitter lång inne. Personen ifråga som du vill få informationen ifrån är bra på att hålla tyst om hemligheter. Kanske får du leta efter ditt svar på annat håll. I övrigt en mysig och familjär dag där du njuter av att kunna ta det lugnt.

Annons