Måndag 6/9

06 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du ett djupt andetag för att hämta energi och kunna fokusera. Det är mycket som hänger på att du fattar rätt beslut den här dagen och du tänker göra alt i din makt för att det ska gå din väg. Kvällen handlar om framtidsdrömmar

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen har du en del saker som du vill få på plats. Det går förhållandevis smidigt och du känner att du hinner med mer än du tänkt dig den här dagen. Under eftermiddagen försöker du intala en person att hen ska testa något som ligger utanför hens bekvämlighetszon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du längtar efter att sätta tänderna i ett visst projekt, men starten har gång på gång blivit framflyttad till din stora besvikelse. Idag får du ett liknande besked, men nu är du luttrad och tar det nyheterna betydligt bättre än tidigare. Kvällen blir rolig och intim på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du har gjort bort dig ordentligt och nu skäms du och håller dig undan. Det är egentligen inte det bästa eftersom det är mest du själv som tycker att ditt agerande är pinsamt. Personen du håller dig undan ifrån skulle gärna träffa dig men är lite blyg för att föreslå det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig i behov av att på omge dig med dina gamla vänner, men de verkar ha splittrats sedan ett par år tillbaka. Nu försöker du få ihop det gamla gänget, men det blir inte så enkelt som du hoppats på. Kanske måste du inse att det är dags att hitta nya konstellationer att umgås i.

Jungfru 23/8-22/9

Idag jobbar du väldigt hårt för att komma ikapp de förseningar som uppstod i förra veckan. Det blir en effektiv snarare än rolig dag men du känner dig nöjd med din insats. Kvällen handlar om att lyssna och förstå ett rykte som cirkulerar.

Vågen 23/9-22/1på

Du är en person som allt för ofta sätter andra i första rummet på bekostnad av dig själv. Det är dags att du börjar prioritera dina egna intressen lite mer. En vän får höra att du har det tufft privat och hen vill visa att hen stöttar dig i dina beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig inte för att säga sanningen, så som du ser den, till en person som du arbetar med idag. Du har alltid varit en rätt fram och du håller din fana högt även idag. Kvällen handlar om att rätta till mindre misstag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din ekonomi blir lidande när du fattar ett inte helt genomtänkt beslut som har med pengar att göra. Här agerar du mer på impuls än utifrån ett aktivt val. För det mesta har din magkänsla rätt, men inte i det här specifika fallet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du drar dig undan idag för att få tid att tänka. Någon har hört av sig och tagit ytterligare ett steg mot en relation mellan er och du bli lite fundersam över varför hen gör på det här viset. Hen agerar på känslor medan du ofta styrs av förnuft. Våga vara impulsiv och chansa lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar en kollega all lycka i världen när hen söker sig vidare samtidigt som du vet att hen kommer att vara saknad, inte minst av dig själv. Det här är en person som förgyller dagen inte bara med sin kompitens utan med sitt soliga humör. Kvällen är resultatorienterad.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att agera fort och bestämt. Du har många järn i elden just nu och det gör att du inte kan dröja allt för länge vid ett projekt även om det är roligt. Kvällen handlar om att våga ta för sig i sammanhang där du vanligtvis inte är så bekväm.

Annons