Tisdag 7/9

07 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du lyssnar väldigt uppmärksamt på en person som omedvetet har kommit att dyka upp i dina tankar allt mer. Det verkar som ni går tillbaka länge, ni kanske till och med arbetar på samma ställe, men det är först nu som hen börjar bli viktig för dig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ovanligt lugn och du följer dina rutiner. Du tycker det är skönt att jobba på utan att fundera så mycket. En person är sjuk idag men hens frånvaro underlättar snarare än försvårar arbetet för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du roar dig kungligt idag både under arbetstid och när du är ledigt. Du har massor av positiv energi i ditt horoskop just nu som hjälper dig att njuta av varje ögonblick. Under dagen får du en fin komplimang som du väljer att gengälda genom en liknande gest. Du tycker om den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara ganska irriterad på en person, samtidigt så vill du inte säga något eftersom du är rädd att hen ska bli sårad. Hen har en tendens att ta alla små tillrättavisningar väldigt personligt och det är en av de sakerna som irriterar dig. Kvällen kretsar kring en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill så gärna få igång en diskussion idag men dina kollegor verkar inte alls vara lika glada i att argumentera som du är. Kanske bör du känna av stämningen och ta ett steg tillbaka om du märker att det inte är rätt forum för den här typen av djupa samtal.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att påbörja ett nytt projekt innan det gamla är klart. Vanligtvis är det idealet att avsluta en sak innan du sätter igång med nästa men just nu måste du kunna ha fler bollar i luften samtidigt. Du får helt enkelt öva dig på att jonglera.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en avvaktan hos dig som handlar om att du känner dig negativt inställt till en person och hens sätt att ta plats på jobbet. Hen lägger sig alltid i, ska alltid vara med och styra och hen har ingen respekt för andra personers privata sfärer.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du få bukt med ett problem som stökat i bakgrunden under en tid. Du vet att det inte kommer att bli enkelt, men om du inte gör något nu så kommer situationen bara att förvärras. Kvällen handlar om att vinna ett krig och att förlora ett slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och utvecklande tisdag där du kan lära dig många saker om du bara sätter den sidan till. Under den här dagen får du höra nyheter som både är lite skrämmande men väldigt roliga på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att klämma in många aktiviteter. Du har en förmåga att bli lite handlingsförlamad när det är för mycket olika saker på gång, men nu har du bestämt dig för att ändra på det. Du vill bli en mästare på att ha många bollar i luften samtidigt. Kvällen handlar om en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig en hel del för en person som är fullt kapabel att ta hand om sig själv. Hen vet vart hen ska och hen har satt upp både en tydlig målbild och delmål på vägen. Vad du kan göra är bara att stötta och finnas där med din erfarenhet.

Fiskarna 19/2-20/ 3

Du blir lite trött på en chef som alltid ska framhäva sig själv, ofta på bekostnad av andra. Du vet att hen egentligen är en bra person, men den här sidan av hen gör dig smått galen. Kvällen handlar om en förändring.

Annons