Onsdag 8/9

08 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du få rätsida på en uppgift som inte borde vara så svår men som du av någon anledning upplever som komplicerad. Under dagen får du chansen att prata med en person som kan vägleda dig. Kvällen handlar om en förändring.

Oxen 20/4-20/5

Du tar inga risker den här onsdagen utan arbetar metodiskt. Du har ett viktigt möte och det går precis som du önskar. Dina chefer är imponerade av din förmåga att bolla med många bollar i luften samtidigt. Du är en mästare på att släcka bränder. Kvällen blir harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen säger du ifrån när en kollega blir allt för fri i sina tolkningar. Du avskyr att behöva begränsa eftersom du själv är en fri själ, men ibland är hen lite väl naiv i sina antaganden. Hen saknar din erfarenhet. Kvällen handlar om möten.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att utmana dig själv och om att växa. Det finns en person som ständigt är i dina tankar, men hen verkar försvinna mer och mer ut ur ditt liv. Mycket handlar om att den här personen har ändrats och växt det senaste året medan du har fastnat i det gamla. Det vill du förändra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen är det viktigt att du håller reda på fakta och inte slarvar med dina antaganden. Det kan bli en väldigt bra och produktiv dag, men då gäller det att du är uppmärksam på detaljer. Vanligtvis föredrar du att jobba med helheten snarare än att gotta ned dig i småsaker.

Jungfru 23/8-22/9

Du diskuterar en omläggning av schema eller arbetsuppgifter med en chef. Du kan bara inse att det enda ni är överens om är att ni inte är överens. Din chef vägrar att se problematiken som uppstår med hens förändringar. Kvällen handlar om att vräka ur dig din bitterhet hos en förstående vän.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar en auktoritär person bara för att du är säker på att du har rätt och det kommer att få konsekvenser oavsett om du lyckas bevisa din sak eller inte. Det här är en person som inte är van vid att bli motsagd. Under kvällen får du chansen att träffa en person som du är nyfiken på.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen är det viktigt att du håller koll på dina fakta. Det är mycket som kan gå snett så därför måste du ha koll. Under dagen dyker ett förslag upp som låter lite för bra för att vara sant. Om du tänker efter kommer du att inse att det är en utopi snarare än ett realistiskt förslag.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen så umgås du mycket med nya människor. Det blir en rolig och inbjudande dag där du har massor avenergi. Du är betydligt charmigare och mer öppen än du varit på väldigt länge. Som singel är du väldigt flirtig just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen låter du dig övertalas att vara med i ett projekt eller en grupp som du från början tänkt tacka nej till. Det verkar vara ett smart val, eftersom du inte bara lär dig en hel del utan du blir också tajtare med kollegor som du inte känner så väl.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen tar du tag i egna projekt men du väljer också att hjälpa en vän eller släkting med ett projekt som hen håller på med. Hen behöver din vägledning för att komma igång med arbetet. Kvällen blir intressant och informationsrik.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir ganska intressant men också krävande på flera olika sätt. Du känner ett behov av att hävda dig mot en kollega som alltid får dig att känna dag underlägsen. Hens sätt att pika dig gör dig irriterad men i övrigt en riktigt bra dag.

Annons